Redmi Note 8 Pro, Sıvı Soğutma Sistemiyle Geliyor

35
5
1
1
0
Xiaomi'nin alt markası Redmi, Note 8 ailesi için çalışmalarını sürdürüyor. Weibo üzerinden yeni açıklamalarda bulunan şirketin genel müdürü, Note 8 ailesinin hızlı şarj desteğine sahip olacağını ve bu modellerde sıvı soğutma sisteminin bulunacağını ifade etti.

Çinli teknoloji üreticilerinden Redmi, yeni akıllı telefon modeli üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz haftalarda Redmi hayranlarının baskılarına dayanamayan şirket, yeni telefon modeli Note 8'i doğruladı ve telefonla ilgili bazı özellikleri paylaştı.

Bir kez daha klavye başına geçen Redmi'nin Genel Müdürü, Çin'in popüler sosyal medya platformlarından olan Weibo'da bazı açıklamalar yaptı. Lu Weibing'in Weibo'da yaptığı açıklamalar, Note 8 ailesinin bazı özelliklerini gözler önüne seriyor.

redmi note 8

Weibing'in açıklamalarına göre Redmi Note 8 ve Note 8 Pro, 18 wattlık hızlı şarj desteğine sahip olacak. Şirketin bu yıl başında piyasaya sürdüğü Note 7 serisinin sahip olduğu hızlı şarj desteği düşünüldüğü zaman Note 8 ailesinin de 18 wattlık hızlı şarj desteği alması fazlasıyla makul görünüyor.

Genel müdürün açıklamalarının etkileyici yanlarından bir tanesi de Note 8 ailesinin soğutma sistemiyle ilgiliydi. Weibing'e göre Redmi Note 8 ailesinde soğutmanın sağlanabilmesi için özel bir sıvı soğutma sistemi kullanılacak.

Redmi'nin yeni modelleriyle ilgili hala pek çok bilinmez bulunuyor ancak şirket, Note 8 ailesinin 29 Ağustos tarihinde yapılacak bir etkinlikle duyurulacağını açıkladı. Etkinliklerin yapılmasıyla birlikte Redmi'nin ortaya nasıl bir iş koyacağını hep birlikte göreceğiz.

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/redmi-note-8-pro-18w-fast-charging-liquid-cooling/
35
5
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
35
5
1
1
0