Regnant Esports, Turnuva Zaferiyle CS:GO’daki Galibiyet Serisine Başladı

15
1
1
1
0
Regnant Esports, Turnuva Zaferiyle CS:GO’daki Galibiyet Serisine Başladı
Webtekno ana sponsorluğunda faaliyet gösteren espor takımı Regnant Esports, CS:GO takımıyla bir turnuva zaferini hanesine yazdı. Kulübün CS:GO takımı, ESM Gümüş-2 Turnuvası’ndaki tüm rakiplerini yenerek bir üst tura geçmeye hak kazandı. Regnant ile hükmediyoruz!

Geçtiğimiz ay espor alanında yaptığı güçlü transferlerle gündem yaratan espor takımımız Regnant, dünyanın en önemli espor oyunlarından birisi haline gelen CS:GO’da yerel bir turnuva zaferini hanesine yazdı. Zafer serisine başlayan takım, bir üst tura galibiyet ödülünü kucaklayarak geçmeye hak kazandı. 

28 Ağustos 2019 akşamı gerçekleştirilen ESM Gümüş-2 müsabakaları kapsamında Regnant, önce Gravity ile karşılaştı. Bu maçtan 16-4 galip ayrılan kulüp, daha sonra Albatros ile yaptığı mücadeleyi de 16-4 kazanarak galibiyet serisini başlatmış oldu. Ardından yarı final aşmasında Nosferatu’ya karşı 16-7’lik, finalde ise Bluemoon’a karşı 16-14’lük skorla zafere ulaştı. 

Regnant bu galibiyet serisiyle birlikte yerel çapta bir turnuvanın kazananı olurken, daha büyük turnuvalar için de önemli bir deneyim elde etti. Sıradaki aşama ise ESM Elmas Turnuvası olacak. 

Regnant Esports’un diğer turnuvalarından ve maçlarından haberdar olmak için resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca kulübün resmi Twitter ve Instagram hesaplarını da takip etmeyi de unutmayın. 

15
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
15
1
1
1
0