Riot Games, LoL'ün Davranış Sistemine Getirmeyi Düşündüğü Bazı Değişiklikleri Paylaştı

62
10
6
6
5
League of Legends Rekabetçi Oynanış Ekibi'nin Ürün Müdürü Cody Germain, son yayınladığı makalede davranış sistemine gelecek yeniliklerden bahsetti. Cody, sisteme getirilmesi düşünülen birkaç yeniliği ve önlemi paylaştı.

Her yıl sayısız yeni içeriğe ve düzenlemeye kavuşan League of Legends, popülerliğinden hiçbir şey kaybetmeden yolunda ilerlemeye devam ediyor. Ancak bu yolda ona eşlik eden ve taşıyan oyuncular, oyundaki tüm şeylerin dışında özellikle bir konuda fazlasıyla şikayet ediyor.

Bildiğiniz üzere League of Legends çok oyunculu bir oyun ve oyunda kazanmak için takımınızla birlikte durumu sürekli analiz ederek hareket etmeniz gerekiyor. Ancak her çok oyunculu oyunda olduğu gibi League of Legends'da da oyundan çıkanlar, oyuna hiç girmeyenler, oyun zevkini baltalayanlar ve 'troll'ler bulunuyor.

LoL'ün davranış sistemi için düşünülen değişiklikler:

league of legends

League of Legends Rekabetçi Oynanış Ekibi'nin Ürün Müdürü Cody 'Riot Codebear' Germain, bugün paylaştığı yeni makalede oyuncuların yakındıkları bu sorunun olası çözümlerine dair bazı fikirleri olduğunu söyledi. Cody, League of Legends'ın cezalandırma sistemine gelecek yeniliklerin bazılarını paylaştı.

Cody'nin paylaştığı bilgiye göre League of Legends, yakında çok daha katı bir cezalandırma sistemine kavuşacak. Cezalandırma sisteminin en katı bir şekilde uygulanacağı davranışlarsa oyundan bilerek ayrılmak ve AFK kalmak ile oyunu bilerek sabote etmek olacak.

league of legends

Riot Games'in temel amacı, yeni cezalandırma sistemiyle birlikte bu tür davranışların daha az görülür hale gelmesini sağlamak olacak. Ancak şirketin getireceği yeni önlemler yalnızca bu davranışları yapan oyuncuları değil, bu davranışlardan etkilenen oyuncuları da kapsayacak.

Aynı makaleye göre Riot Games, bu davranışlardan etkilenen oyuncuların oyun sonu kaybettikleri LP miktarını azaltacak. Böylece oyuncuların tek bir oyuncu yüzünden yaşadıkları kayıp en aza indirilecek. Riot Games'in davranış sistemine getirmeyi düşündüğü davranış sistemi değişikliklerinden bazıları şu şekilde listelendi:

  • Oyunun AFK kalan oyuncuları tespit ettiği durumda erken teslim olma seçenekleri
  • AFK kalan veya oyunu bilerek sabote eden oyuncular yüzünden dereceli oyun kaybeden oyuncular daha az LP kaybedecek
  • Oyunu terk eden oyuncular daha katı sıralama cezalarıyla karşılaşacak
  • Daha önceki oyunlarda oyunu kötü etkileyen oyuncular için oyun öncesi uyarılar çıkacak
Kaynak : https://www.altchar.com/game-news/lol-players-lp-loss-to-get-reduced-if-they-have-feeders-or-afk-in-the-game-acgCe5n9VmJd
62
10
6
6
5
Emoji İle Tepki Ver
62
10
6
6
5