Samsung, 292 İnçlik Yeni MicroLED Televizyonu 'The Wall Luxury'yi Duyurdu

18
14
2
0
0
Samsung, The Wall Luxury olarak adlandırdığı yeni MicroLED televizyonunu duyurdu. 292 inç boyutuna sahip olan bu televizyonun fiyatı ise sır gibi saklanıyor. The Wall Luxury, önümüzdeki ay satışa çıkacak.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yenilikçi ürünleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Samsung, bu kez de 292 inç boyutunda ve 8K çözünürlüğünde yeni bir MicroLED televizyon duyurdu. Dilerseniz The Wall Luxury olarak adlandırılan bu televizyonla sizleri tanıştıralım.

Samsung'un bu boyutlarda bir televizyonu nasıl taşıyacağı ve montajının da nasıl yapılacağı konusuna gelecek olursak The Wall Luxury çok sayıda modülden oluşuyor. Bu modüller adeta oyuncak parçaları gibi birbirlerine bağlanıyor. İstenirse bu modüller özelleştirilebiliyor ve The Wall Luxury, farklı boyut ve çözünürlük seçenekleriyle de kullanılabiliyor. Örneğin bu televizyonu 72 inç boyutunda 2K bir televizyon haline getirmek mümkün. 

Normal bir LED televizyona oranla görüntünün ortaya çıkarılması için çok daha küçük LED'lerin kullanıldığı MicroLED teknolojisi, günümüz LED televizyonlarına göre çok daha uzun ömürlü ve enerji tüketimi konusunda da fazlasıyla cimri. Bu özellikleri sayesinde MicroLED teknolojisinin gelecek dönemlerde daha çok kullanılacağı düşünülüyor.

Tüm bu özellik ve farklılıklarıyla birlikte Samsung'un bu yeni MicroLED televizyonunun, önümüzdeki ay piyasaya sürülmesi planlanıyor. Samsung, The Wall Luxury'nin fiyatını sır gibi saklasa da bu televizyonu çok ciddi bir ücret karşılığında satacakları kesin gibi görülüyor.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/6/13/18677384/samsung-the-wall-luxury-8k-micro-led-modular-size-292-inches-2k-73-inches
18
14
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
14
2
0
0