Samsung Galaxy Watch 4, Bir Önceki Modele Göre İki Kat Fazla Hafızaya Sahip Olacak

26
6
2
0
0
Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy Watch 3'ün sahip olduğu dahili hafızayı Watch 4'te ikiye katlayacaklarını açıkladı. Hafızanın artışı Wear OS işletim sistemine geçişe de zemin hazırlayacak.

Giyilebilir teknoloji kategorisinde değerlendirilen ürünler sektördeki yerini büyütmeye devam ediyor. Bunun en önemli sebeplerinden birisi, elimizden düşürmediğimiz akıllı telefonları nihayet etlimizden ‘düşürme’ imkanı sunma potansiyelini taşımaları. Zira akıllı saatler, sağlıkla ilgili özelliklerinin yanı sıra akıllı telefonlarla sıkı bir iletişime girerek telefona el sürmeden çevremizle iletişim kurmamızı sağlayabiliyor.

Bu alanda sektördeki rekabetin taraflarından biri olan Samsung Galaxy Watch 4 ve Watch 4 Classic, SamMobile’ın haberine göre yepyeni Exynos W920 yonga setiyle hem çok daha iyi performans sunacak hem de şarjı daha uzun süre dayanacak. Aynı kaynaktan gelen başka bilgilere göre Samsung’un yeni saatlerinde depolama alanı da ikiye katlanıyor.

Dahili depolama alanı 16 GB’a çıkıyor

samsung galaxy watch4

Galaxy Watch 3 serisinde 8 GB dahili hafıza bulunuyordu. Bu, bir saat için her ne kadar yeterli gözükse de kararın arkasında elbette bir sebep var. Watch 4’te bu rakamın 16 GB’a çıkarılmasının nedeni Google’ın Wear OS işletim sistemine geçme arzusu. Bu geçişle birlikte kullanıcılar Google Play Store’daki giyilebilir teknoloji uygulamalarına erişebilecek ve depolama alanının artması sayesinde cihaza daha fazla uygulama yüklenebilecek. Dahili hafızaya kaydedilen müzikler de kullanıcı deneyimini bir adım ileri taşıyacak.

Samsung’un yeni Wear OS temelli One UI yazılımını duyurduğu sırada bir konuşmacı, akıllı telefonlardaki tüm uygulamaların, cihazlarda Wear OS sürümleri kullanıldığı sürece Galaxy Watch 4’te de bulunacağını söyledi. Kısacası, depolama alanının artırılması oldukça işe yarayacak gibi.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_watch4_to_come_with_twice_the_storage_of_watch3-news-50099.php
26
6
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
26
6
2
0
0