Samsung, Tak-Çıkar Kameralı Galaxy Fold Üzerinde Çalışıyor

23
6
2
2
1
Katlanabilir akıllı telefonunu geçtiğimiz ay içerisinde tanıtan Samsung'un çok daha büyük planları olduğu ortaya çıktı.

Akıllı telefon sektöründeki yıllardır değişmeyen tasarımda farklılık yaratmak için yeni çözüm arayışına giren şirketler arasında olan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 20 Şubat'ta gerçekleştirdiği Unpacked etkinliğinde yeni amiral gemisi Galaxy S10'un yanında yenilikçi katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold'u da tanıtmıştı.

Yeni keşfedilen bir patent ile Samsung'un katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold'un; takıp çıkarılabilir kameraya sahip olacak ve 3 kez katlanabilecek bir versiyonu üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Samsung'un bu hareketle akıllı telefonunu profesyonel fotoğraf kameraları gibi çeşitli tak-çıkar lenslerle destekleyeceği ve bu sayede kamera performansının mobil cihazlar arasındaki en iyisi olacağı tahmin ediliyor.

Patentte gösterilen katlanabilir cihazın; araç içine, bisiklete, giyilebilir cihazlara takılabileceği ve cihazlar arasındaki düzgün veri bağlantısını gerçekleştirmek için yeni bir arayüz geliştirileceği tahmin ediliyor. Akıllı telefonların on yıllardır inceldiği günümüzde, Samsung'un patentindeki yeni katlanabilir akıllı telefonun fazlasıyla kalın olacağı açıkça görülebiliyor.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Samsung-foldable-smartphone-detachable-camera_id114596
23
6
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
23
6
2
2
1