I am Groot’tan Spider-Man’a Kadar İşte San Diego Comic Con'da Duyurulan Diziler

15
6
4
1
0
Marvel, San Diego Comic Con 2022’de Disney Plus’ta yayınlanacak filmlerin tanıtımını yaptı. MCU’nun en sevilen karakterlerini ne zaman izleyebileceğimize gelin hep birlikte bakalım.

Marvel Sinematik Evreni veya kısacada MCU, evrenin ana karakterleri Spiderman, Iron Man, Captain America, Thor gibi önemli kahramanlarının yanı sıra pek çok yan karakteri de Disney Plus aracılığıyla sevenleriyle buluşturmaya devam ediyor. Yan karakterlerden en sevimlisi bir ağaç yaratık olan Groot’un bebeklik hali olan Baby Groot’tu. Geçtiğimiz dakikalarda Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan Marvel, Baby Groot’un dizisinin tanıtımını paylaştı.

14 Haziran itibarıyla ülkemizde hizmete giren Disney Plus’ta yayınlanacak olan I am Groot dizisini ve tanıtılan diğer bütün dizi ve filmleri bütün dünya ile aynı anda izleyebileceğiz. Sevilen kahraman Örümcek Adam’ın güçlerini kazandığı ilk yıllarda yaşadığı zorlukları anlatacak olan Spider-Man Freshman Year’ın yayın tarihini ve diğer birçok dizi ve filmin tanıtımını yapıldığı etkinlikteki Marvel dizilerine gelin birlikte bakalım.

 Hem yerli hem de yabancı film, dizi ve belgeselleri keyifle izlemek için Disney+’a üye olabilirsiniz. Aylık 34,99, yıllık 349 TL’lik avantajlı fiyatı kaçırmayın.

I am Groot

Beş bölümlük dizide Groot ve Rocket’in seslendirmesini hem Vin Diesel hem de Bradley Cooper yapacak. Bebek Groot’un bir sürü kısa maceraya giriştiğini gösteren fragman, Marvel’ın en sevimli karakterlerinden biri olan Groot’un boş günlerinin tadını nasıl çıkardığını gösteriyor. Dizi 10 Ağustos 2022’de yayınlanmaya başlayacak.

Spider-Man: Freshman Year

Spider Man

Spider-Man: Freshman Year, 2024'te yayına girecek. Peter Parker’ın Örümcek Adam olduğu ilk günlerinde yaşadığı zorlukların anlatılacağı dizide ayrıca karşılaştığı ilk kötü adamlar da yer alacak. Ayrıca Charlie Cox'un, Spider-Man: FreshmanYear’da Daredevil'ı seslendireceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor..

Spider-Man kötü karakterler

What If…? 2. Sezonunun 2023’te yayınlanacağı açıklandı

What If...?

İlk sezonda olduğu gibi ikinci sezonda 9 bölüm olacak dizinin bölümleri ve açıklanan diğer detayları hakkında yaptığımız habere buradan ulaşabilirsiniz.

X-Men ’97

X-Men 97

Marvel Studios'un San Diego Comic-Con 2022 etkinliğinde X Men ’97’nin 2023 yılının sonbaharında yayınlanacağını duyurdu. Takımın kadrosunda Rogue, Beast, Gambit, Jean Grey, Wolverine, Storm, Jubilee ve Cyclops yer alıyor ve bunların hepsi Magneto tarafından yönetilecek. 

Kaynak : https://twitter.com/MarvelStudios
15
6
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
15
6
4
1
0