"What If…?" 2. Sezonunda Bizi Neler Bekliyor? Yayın Tarihi, Hikayesi, Oyuncuları ve Tüm Bildiklerimiz!

13
2
1
0
0
Disney+'ın sevilen Marvel yapımlarından olan What If…? sezon finali yapmıştı. Yapımın ikinci sezonu olacak mı? Olacaksa What If…? 2. sezon ne zaman yayınlanacak, hangi karakterler yer alacak? Şu ana kadar What If…? 2. sezon hakkında çıkan haberlerden ve ipuçlarından yola çıkarak olası teorileri bir araya topladık.

Disney+ için üretilen Marvel içerikleri arasında en çok beğeni kazananlardan biri What If…? serisi oldu. Marvel Sinematik Evreni'nin çoklu evrenleri ele almaya başlaması ile birlikte neredeyse sonsuz sayıda karakter varyantının yolu da açılmış oldu. 

Elbette ki hikayesi anlatılabilecek bu kadar çok farklı karakter varken biz de Gözcü Uatu'ya eşlik edip yeni kahramanlar ya da var olan kahramanların yeni hallerini tanıyacağız. Marvel'ın bu konuda yararlanabileceği çok sayıda çizgi roman da olduğunu düşünürsek ortada pek çok teori olması da normal. Gelin dizi hakkındaki bilgilere beraber bakalım.

What If…? 2. sezona dair tüm detaylar:

What If…? 2. sezon ne zaman yayınlanacak? 

what if 2. sezon

Öncelikle merak edilen bir soru olan "What If…? 2. sezon yayınlanacak mı?" sorusuna cevap verelim. Cevap, evet. Serinin yazarı olan A. C. Bradley yaptığı bir açıklamada 2. sezonun geleceğini doğruladı. Dizinin 2. sezonu da Disney+ üzerinden yayınlanacak. 

Dizinin yapımcısı olan Mark Winderbaum ise yaptığı açıklamayla animasyon yapmanın zor ve uzun bir süreç olduğunu belirtmişti. Bu nedenle de 2. sezonun hikayesini yayınlayamayacaklarını, zaten hikayenin öngörülemeyeceğini ifade etmişti.

What If…? 2. sezonun ne zaman başlayacağı ile ilgili kesin bir bilgi olmasa da dizinin yapım aşamasında olduğunu biliyoruz. Gelen haberlere göre ikinci sezonda da ilk sezonda olduğu gibi 9 bölüm olacak. Ayrıca yeni sezonun çok uzak olmayan bir zamanda başlaması bekleniyor. Bu yıl içerisinde yeni sezon gelecek gibi duruyor.

What If…? 2. sezon oyuncuları

what if 2. sezon

Marvel bu seriyi karakterlerin farklı versiyonlarını kullanmak ya da yeni karakterler tanıtmak için kullanıyor. Seride göreceğimiz süper kahramanları ve diğer karakterleri seslendirme görevini ise genellikle o karakterleri MCU'da canlandıran oyuncular üstleniyor.

Yeni sezonun hikayesini bilmiyor olsak da bölümlerden birinin Gamora ve Tony Stark üzerine olacağını biliyoruz. İlk sezon finalinde gördüğümüz Gamora'nın hikayesi pandemi nedeniyle tamamlanamayan bir bölümde anlatılacaktı. Bu karakterin hikayesi 2. sezona kaldı. Ayrıca bu sezon Captain Carter'ı da tekrar göreceğimiz kesinleştirlen bilgiler arasında.

Bu sezonun şu ana kadar kesinleşen seslendirme kadrosu işe şu şekilde:

  • Jeffrey Wright - Uatu/The Watcher
  • Hayley Atwell - Peggy Carter/Captain Carter
  • Cynthia McWilliams - Gamora
  • Mick Wignert - Tony Stark/Iron Man
  • Jeff Goldblum - Grandmaster

What If…? 2. Sezon hikayesi ne olacak?

what if

Anlatılabilecek çok sayıda hikaye olduğu için henüz hangi hikayenin anlatılacağı konusunda bir yargıya varmak mümkün değil. Bir Lego setinden Sakaar'a giden bir Iron Man olduğunu ve orada Valkyrie ile karşılaştığını biliyoruz. Bu hikaye 2. sezonda işlenebilecek hikayelerden biri. Ayrıca ilk sezon finalindeki Gamora'nın da hikayesini göreceğiz.

Elimizde bir tane kozmik kavgalara karışmış Tony Stark, bir tane Thanos katili Gamora olduğunu biliyoruz. Ayrıca seride bir de Valkyrie yer alacak. Çizgi romanlara baktığımızda Watcher'ın ağırlıklı olarak Fantastik Dörtlü ile karşılaştığını göz önüne alırsak, oldukça ilginç karşılaşmalar bizi bekleyecek.

İnternette dolaşan söylentilere baktığımızda ise bu sezon bir antoloji karşımıza çıkma olasılığı yüksek, yani kahramanlar bir araya gelmeyebilir. Söylentiler ilk bölümde Sakaar gezegeninde Iron Man'i göreceğimiz yönünde, ki bu bölümün ertelendiğini düşündüğümüzde bu oldukça makul bir seçim. 

2. bölümde ise Captain Carter, Winter Soldier ile dövüşseydi ne olurdu sorusuna cevap aranacak. İlk sezondaki Captain Carter bölümünün ek sahnesinde de Winter Soldier ile bağlantı vardı. Yani bu sezon için mantıklı bir bölüm.

what if

5. bölüm ise Sovyetler Birliği'nin Stark kulesine güç veren ark reaktöre sahip olması durumunda gerçekleşeceğini anlatabilir. İddialara göre bu bölümde Anton Vanko sınır dışı edildikten sonra bir ark reaktör yapıyor ve onu Crimson Dynamo zırhında kullanıyor. SHIELD da bunun üzerine Hank Pym (Ant-Man), Wasp (Janet Van Dyne) ve Nick Fury'yi Dynamo'yu durdurup şemaları geri almaya gönderiyor.

7. bölüm ise söylentilere göre WandaVision dizisine benzer bir mantıkla işlenecek ancak bir farkla, bu defa Wanda sit-com yapımlarına değil, müzikallere büyük bir hayranlık besliyor. Bu müzikaller arasında Sefiller, Aslan Kral, Operadaki Hayalet ve Kediler gibi yapımlar yer alıyor.

Bir diğer bölümün ise Black Widow ile ilgili olacağı söylentileri sıklıkla dile getiriliyor olsa da bölümün içeriği hakkında çok fazla bir bilgi yok. Belki Black Widow filmindeki bir hikayeyi değiştirerek yepyeni bir halde önümüze sürebilirler. 

13
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
2
1
0
0