Snapchat, Popülerleşen Yeni Sosyal Medya Uygulaması BeReal’dan ‘Yürüttüğü’ Özelliğini Tanıttı

5
1
1
1
1
Snapchat, aynı anda telefonunuzun iki kamerasını da kullanabileceğiniz yeni özelliğini tanıttı. Birebir aynısı olmasa da çok benzeri BeReal’da da bulunuyor. Yoksa sosyal medya devleri şimdiden BeReal’dan özellik mi yürütmeye başladı?

Sosyal medya mecrasına girmek artık kolay değil zira Instagram, Facebook veya Snapchat gibi devlerin altında ezilmek pek mümkün. Ancak geçtiğimiz günlerde sizlere bahsettiğimiz yeni sosyal medya platformu BeReal, gitgide popülerleşmeye devam ediyor.

Hatta o kadar popülerleşiyor ki az önce bahsettiğimiz dev şirketler BeReal’ın sevilen özelliklerini bünyesine eklemeye başladı bile. Yeni bir blog gönderisinde Snapchat, BeReal’dekine çok benzer bir şekilde iki kamerayı da kullanabildiğiniz yeni özelliğini tanıttı.

Aynı anda hem ön hem de arka kamerayı kullanabileceksiniz

Çift Kamera özelliği, Snapchat kullanıcılarının akıllı telefonlarında hem arkan hem de selfie kameralarını aynı anda kullanmalarını sağlayacak. Aslında dediğimiz gibi, bu devrim niteliğinde bir özellik değil. Daha yeni aynısı olmasa da çok benzerini BeReal’da görmüştük.

Çift Kamerayı kullanmaya başlamak için kullanıcıların Snapchat uygulamasını açmaları ve kamera araç çubuğundaki yeni simgeyi bulmaları gerekiyor. Dokunduktan sonra, Snapler, Hikayeler ve Spotlight videoları oluşturmak için Çift Kamera özelliği kullanılabilir olacak.

Özellik geldiğinde dikey, yatay, resim içinde resim ve kesme olmak üzere toplam dört düzene sahip olacak. Müzik, çıkartmalar ve lensler gibi Tipik Snapchat yaratıcı araçları Çift Kamera ile birlikte kullanılabilecek. Hatta iOS kullanıcıları güncellemeyi bugün indirebilir. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

BeReal'ın çift kamera özelliğiyle kıyaslamak isteyenler için:

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Snapchat-introduces-a-Dual-Camera-feature_id142162
5
1
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
5
1
1
1
1