Snapdragon 855+ ve 90 Hz Ekranlı Meizu 16s Pro’nun Özellikleri Yanlışlıkla Ortaya Çıktı

23
3
1
1
1
Meizu, nisan ayında çıkardığı 16s isimli amiral gemisini geliştireceği 16s Pro modelini çıkarmaya hazırlanırken telefonun özellikleri Meizu'nun resmi sitesinde paylaşıldı. Yanlışlıkla yapıldığı düşünülen bu hareketin ardından özellikler hemen kaldırıldı.

Meizu, bu sene içerisinde amiral gemisi 16s modelini satışa çıkarmıştı. Şimdiyse telefonun Pro modeli çıkışını yapmaya hazırlanıyor. Tanıtımından önce kısa bir süreliğine Meizu'nun kendi sitesinde yer alan özellikler hemen kaldırıldı ancak bilgiler internete düşecek kadar uzun kaldı.

Özellikleri incelediğimiz zaman cihazda 90 Hz yenileme oranına sahip AMOLED bir ekranın olduğu görülebiliyor. Tüm bunların yanı sıra ekrana gömülü bir parmak izi okuyucu da bizleri karşılıyor. Meizu 16s Pro genel olarak donanımı geliştirmeye odaklandığı için cihazın tasarımında ciddi bir değişiklik bulunmuyor.

meizu 16s pro

Cihazın biraz daha içine baktığımız zaman Qualcomm'un Snapdragon 855+ işlemcisiyle karşılaşıyoruz. Qualcomm'un özellikle mobil oyuncular için geliştirdiği bu işlemciyle beraber çok daha yüksek performanslı bir telefonun geleceğini söyleyebiliriz.

Snapdragon 855+ işlemcisini 12 GB'lık bir RAM ve 256 GB UFS 3.0 dahili depolamayla geliştiren Meizu, 48 MP'lik ana kameranın yanı sıra 20 MP'lik telefoto lensleri de kullanıyor. Bu da cihazın hem performansının hem de kamera kalitesinin yüksek olduğuna dair ipuçlarını bizlere veriyor.

meziu

Özellik listesinin sonuna geldiğimizdeyse Meizu'nun telefonunda 18 W değerinde bir hızlı şarjı bulunduracağını söyleyebiliriz. Android 9 Pie tabanlı Flyme OS 8'i kullanacak olan cihaz kolay kullanımlı bir arayüzü de kullanıcılarına sunacak.

Şu an için ne zaman çıkacağına dair herhangi bir söylenti bulunmayan telefona dair bildiğimiz tek şey, Meizu'nun 16s'ten sonra çok fazla beklemeyeceğine yönelik. Bu sebeple telefonu kısa bir süre içerisinde görebiliriz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/meizu_16s_pro_specs_and_render_leak-news-38626.php
23
3
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
23
3
1
1
1