Sony, PlayStation 5 İçin Yeni Bir Reklam Yayınladı

31
3
2
1
1
Sony, PlayStation 5 İçin Yeni Bir Reklam Yayınladı
Sony'nin bu sene bitmeden piyasaya süreceği yeni nesil konsolu PlayStation 5 için yeni bir reklam yayınlandı. Yayınlanan reklamda, konsol ve konsola çıkacak olan oyunlar hakkında bir bilgi bulunmuyor.

Bugün PlayStation'ın resmi YouTube kanalı üzerinden şirketin yeni nesil konsolu PlayStation 5 için yeni bir reklam videosu yayınlandı. Şirketin Küresel Pazarlama Yöneticisi Eric Lempel'e göre reklamın amacı, oyuncuların PlayStation 5 konsolundan alacakları hissi çağrıştırmaktı.

The Edge başlığıyla yayınlanan yeni reklamda da tıpkı ilk PlayStation 5 reklamında olduğu gibi yeni nesil konsola ve yeni nesil oyunlara dair herhangi bir şey gösterilmiyor. Ancak Eric Lempel, bunun yakın bir zamanda değişeceğini de dile getiriyor.

Bu hafta, PlayStation 5'e gelecek yeni oyunlar tanıtılacak

"Sizleri heyecanlandırmak istiyoruz. Gizemli bir bilinmeze doğru olan yolu göstermek istiyoruz. Burada gördüğünüz, sınıra gelenler ve daha sonrasında ötesine geçenler" diyen Lempel, "Burada işaret etmeye çalıştığımız şey bu. Bu, özelliklerle ilgili değil. Bu marka reklamı" diyor.

Lempel, ayrıca oyuncuların kısa bir süre sonra bu kampanyalar içerisinde oynamaya hazır oyunları da görmeye başlayacaklarını söylüyor. Görünüşe göre bu, oldukça yakın bir süre içerisinde de gerçekleşecek. PlayStation 5 ve çıkacak olan oyunlar, 16 Eylül tarihindeki etkinlikte hayranlara sunulacak. 40 dakika sürecek olan etkinlik, konsol çıkışında ve sonrasında çıkacak olan oyunlarla ilgili yeni bilgiler sunacak.

Lempel, dijital ortamda düzenlenecek olan yeni etkinlikte Worldwide Studios'tan yeni oyunlarla ilgili son gelişmelerin de paylaşılacağını dile getirdi. Sony'nin yeni nesil konsolu, bu sene bitmeden piyasaya sürülecek olsa da halen kesin çıkış tarihi ve fiyatıyla ilgili resmi bir açıklama gelmiş durumda değil. Sizce Sony, 16 Eylül'deki bu etkinlikte konsolun çıkış tarihini ve fiyatını açıklar mı?

Kaynak : https://wccftech.com/playstation-5-new-stunning-ad/
31
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
31
3
2
1
1