WWE 2K20'de Ortaya Çıkan Komik ve Bir O Kadar Can Sıkıcı Hatalar

44
4
4
0
0
WWE 2K20'de Ortaya Çıkan Komik ve Bir O Kadar Can Sıkıcı Hatalar
WWE 2K20 adlı oyun, piyasaya sürülür sürülmez birçok şikayet almaya başladı. Oyuncuların paylaştığı videolara bakılacak olursa çok da haksız sayılmazlar. Videolarda oldukça komik görünen ancak sinir bozucu olan sorunlar göze çarpıyor.

WWE 2K20, bugün PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için piyasaya sürüldü ancak daha şimdiden 2K'nin en yeni güreş oyununda bulunan çeşitli aksaklıkları ve tuhaflıkları gösteren videolar paylaşılmaya başlandı.

Twitter kullanıcısı MrMacho419, Dakota Kai ile Superstar Ronda Rousey arasındaki bu komik maçla şimdiye kadarkilerin en iyisini yakalamış olabilir. Videoda merdivenin aniden kaybolması, çelik basamakların ringin içine düşmesi, Rousey’nin iplere dolanıp garip ve oldukça komik hareketler yapması ve Kai'nin dizlerinin anormal bir şekilde bükülmesi gibi çeşitli aksaklıklar görülüyor.

WWE 2K20'nin aksaklıklarını gösteren videolar, sosyal medyada paylaşılıyor:

Videodaki gibi aksaklıklar, 2K'nin WWE oyunlarının her birinde özellikle de silahlar söz konusu olduğunda ortaya çıkıyordu ancak WWE 2K20'de hataların bu kadar sık olması beklenmiyordu. Oyuncular, şu ana kadar oynadığı her maçta çeşitli aksaklıklarla karşılaştıklarını ve karakterlerin ring boyunca ışınlandığını söylüyorlar. Ayrıca her iki Superstar'ın 10 dakika boyunca oynamayı bırakıp maç yeniden başlatılana kadar hareketsiz durmasına neden olan bir sorun da bulunuyor.

#FixWWE2K20 hashtag'i, gün boyunca Twitter'da trend oldu. Reddit'teki bir kullanıcı, şimdiye kadar keşfedilen aksaklıkların bir listesini bile derledi.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/wwe-2k20-glitches-are-hilarious-and-awful/1100-6470769/
44
4
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
44
4
4
0
0