Tesla Model S, Elektrikli Karavan Tesla Roamer'a Dönüştü

27
7
2
1
0
Travis Rabenberg isimli bir adam, sahip olduğu Tesla Model S'i uzun yollarda kullanılabilecek bir elektrikli karavana dönüştürüyor.

Tesla otomobillerinin yeterince şık, güçlü ve işlevsel olduğunu düşünebilirsiniz ancak bir yerlerde daha fazlasını hayal eden biri muhakkak bulunur. Travis Rabenberg isimli adam, sahip olduğu Tesla Model S P90D otomobilini, çok daha işlevsel bir elektrikli karavana dönüştürmeyi hayal ediyor. Hatta hayal etmekten çok daha fazlasını yaptığını söyleyebiliriz.

()

Bugüne kadar pek çok farklı konsept otomobil görmüşsünüzdür. Bilirsiniz ki konsept otomobillerin büyük bir çoğunluğu kağıt üzerindeki teknik çizimlerden öteye gidemez. Rabenberg ise Instagram üzerinden paylaştığı fotograf ile Tesla Model S'i elektrikli bir karavan olan Tesla Roamer'a dönüştürmek konusunda epey yol katetmiş gibi duruyor.

Tesla Roamer aslen bir Tesla Model S olsa da aracın arka gövdesi tamamıyla yeniden yaratılıyor. Tesla Roamer tamamlandığında içinde bir yatak, lavabo, tuvalet ve su deposu bulunacak. Üstelik Tesla Roamer'ın çatısında 1.000W elektrik üretebilen güneş panelleri de yer alacak. Rabenberg, aracın bir haftaya tanıtılmasını ön görüyor ancak bu tanıtım yalnızca dış tasarımını kapsayacak. Aracın iç dizaynının tamamlanmasına ise birkaç aylık bir süre bulunuyor.

Kaynak : https://www.motor1.com/news/345390/tesla-roamer-motorhome-prototype-breaks-cover/
27
7
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
27
7
2
1
0