Tesla Roadster'in 0-100 KM Hıza 1.9 Saniyede Nasıl Ulaştığını Gösteren Paylaşım (Video)

42
2
2
1
1
Tesla, Roadster modeli otomobilleri için yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Yayınlanan videoda kullanılan başlıkla dikkatleri üzerine çeken Tesla, Roadster modeli için fazlasıyla iddialı.

Bilindiği üzere Tesla Roadster 1.9 saniyede 100 KM hıza ulaşabiliyor. 200.000 dolara sahip olabileceğiniz Roadster, Tesla'nın en iddialı otomobilleri arasında yer alıyor. Yüksek torku, dört tekerli çekiş sistemiyle karşımıza çıkıyor. Tesla tarafından üretilmiş olan tüm araçlarda bulunan otomatik pilot özelliğinin artırılmış bir versiyonunun bulunacağı bilinen Tesla Roadster, adından fazlasıyla söz ettireceğe benziyor.

Tesla'nın resmi Twitter hesabı üzerinden yayınlanan videoda, Roadster'in yüksek ivmesi açıkça gösterilmeye çalışılmış. Video başlığının ise "sizin bu başlığı okumanızdan daha hızlı" şeklinde seçilmiş olması, Tesla'nın ne kadar iddialı olduğunu gözler önüne seriyor.

Roadster'in bu videosu takipçiler tarafından fazlaca beğenildi ancak bir kullanıcı hızlı okuduğunu ve videonun bitmesini beklediğini belirtince Tesla tarafından yanıt gecikmedi. Yayınlanan 4 saniyelik videonun yarısında Roadster'in 100 KM hızı geçtiği belirtildi. 2020 yılında piyasaya çıkacak olan Roadster için geri sayım sürüyor.

Kaynak : https://www.teslarati.com/tesla-roadster-0-60-acceleration-video/
42
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
42
2
2
1
1