THY Pilotu, Gökyüzünde Gördüğü Garip Cismin Görüntülerini Paylaştı (Video)

216
35
12
10
8
Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Köln seferini gerçekleştiren pilot Atilla Şentürk, seyir sırasında gökyüzünde gördüğü cismin videosunu çekti.

Türk Hava Yolları pilotu Atilla Şentürk, İstanbul-Köln seferini gerçekleştirdiği sırada gökyüzünde ilginç ve son derece hızla hareket eden bir cisim gördü. Cismi cep telefonu aracılığıyla görüntüleyen Atilla Şentürk “Ben bu kadar hızlı uçan bir şey görmedim” ifadelerini kullandı.

Atilla Şentürk, olay anını ifade ederken yalnızca bu cümleyle de yetinmedi. DHA’nın haberine göre Şentürk “"Kokpit sol camının gökyüzünde görebildiği tüm ufku 1 saniyede boydan boya kat etti. İnanılmaz bir hız. Almanya Köln uçuşunda yüksek irtifada inanılmaz parlak bir gök cismi gördük. Uydu veya yıldız değildi. Sonra inanılmaz bir hızla uzaklaşarak kayboldu. Hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm. Çok yakınımızdaydı ve güneşe rağmen çok parlaktı. Ben bu kadar hızlı uçan bir şey görmedim. Kabin amiri Efsun Selin Sezer ve First Officer Özgür Erdaş aynen şahit oldular” dedi.

Videonun üst köşesinde zorlukla seçilebilen beyaz nokta, kısa bir süre sallandıktan sonra ufuktan kayboluyor. Yukarıda gördüğünüz yakınlaştırılmış görüntüdeki cisim, kısa bir süre göründükten sonra kayıplara karışıyor.

Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.haberturk.com/thy-pilotunu-sasirtan-goruntu-tum-ufku-1-saniyede-gecti-2461231
216
35
12
10
8
Emoji İle Tepki Ver
216
35
12
10
8