Onlarca Togg T10X Tırlara Yüklendi: İlk Sevkiyat Görüntüleri Paylaşıldı [Video]

49
8
5
3
0
Togg, 5 TIR dolusu T10X'in sevk edildiği anlara ait bir video paylaştı. Toplamda 30 adet T10X, fabrikadan çıktı ve sevkiyat noktalarına götürüldü. Şirket ayrıca, çekilişe katılıp hak kazanamayan vatandaşların parasını da iade etti.

Türkiye'nin Otomobili Girişimi Grubu (Togg), ilk otomobili T10X ile ilgili dikkat çekici bir paylaşım yaptı. Şirketin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, teslimata hazır hale gelen T10X'lerin TIR'lara yüklenmesi ve fabrikadan sevk edilmesine dair görüntüler bulunuyordu.

Togg tarafından yapılan paylaşımda, "Togg Teknoloji Kampüsümüzden T10X sevkiyatları devam ediyor." ifadelerine yer verilirken, "Bizi izlemeye devam edin." vurgusu da dikkatlerden kaçmadı. Paylaşımda başka hiçbir açıklama bulunmazken, videoda ise teslimata hazır olan 5 TIR dolusu T10X'in sevk edildiği anlara tanıklık ediyoruz.

5 TIR, toplamda 30 Togg T10X sevk etti

Togg T10X sevkiyatları başladı

Paylaşılan video, 5 TIR'ın toplamda 30 adet Togg T10X sevkiyatı yaptığını gözler önüne seriyor. Ancak sevkiyatların bunlardan ibaret olmayacakları aşikar. Şu sıralar Gölcük ve çevresindeki otoyolları kullanırsanız, Togg T10X taşıyan TIR'ları görmeniz çok olası.

Togg T10X'lerin sevk edildiğini gösteren video:

İade ödemeleri de tamamlandı

Bu arada; Togg T10X çekilişleri için yapılan ön ödemelerle ilgili de bir gelişme yaşandı. Togg, çekilişe katılan ancak araba sahibi olmaya hak kazanamayan vatandaşların 60 biner TL'sini iade ettiğini de duyurdu. İadelerin banka prosedürleri nedeniyle birkaç gün sürebileceğini söyleyen şirket, sürecin banka ile birlikte takip edilmesi gerektiğini belirtti.

49
8
5
3
0
Emoji İle Tepki Ver
49
8
5
3
0