Tosuncuğun Gözaltına Alındığı Ana Ait Görüntüler Paylaşıldı [Video]

182
12
11
7
7
Tosuncuğun Gözaltına Alındığı Ana Ait Görüntüler Paylaşıldı [Video]
Bu sabah Tosuncuğun 22:30 sularında Türkiye’ye varacağı açıklanmışken Demirören Haber Ajansı, kendisinin gözaltına alındığı anları gösteren videoyu paylaştı. Videoda gözaltından uçak seyahatinin başlangıcına ilişkin görüntüler görüldü.

Son 3 haftadır fazlasıyla konuştuğumuz isim olan Tosuncuk, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir hareketle bir video yayınlamıştı. Kendisi, ekrandan açıklamasını okuduğu videoda “Kendi hür irademle en kısa sürede Türk yargısına teslim olacağım.” ifadelerini kullanmıştı. Mehmet Aydın, amacının suçsuzluğunu ve mağduriyetini kanıtlamak olduğunu da belirtmişti.

Bu olayın ardından Tosuncuk, Brezilya’da Türk konsolosluğuna teslim oldu. Brezilya polisine teslim edilmeden doğrudan Türkiye’ye gelmek isteyen Aydın’ın bu talebi küçük çaplı bir kriz yaşatmış olsa da bugün, İçişleri Bakanlığı’ndan merakla beklenen açıklama geldi. Bakanlık, Tosuncuğun bu akşam 22:30’da Türkiye’de olacağını açıkladı. Bu açıklamanın ardından geçen kısa bir sürenin ardındansa Tosuncuğun Brezilya’da gözaltına alındığı anları gösteren video paylaşıldı.

Tosuncuğun gözaltına alındığı anlar:

Demirören Haber Ajansı tarafından paylaşılan görüntülerde Mehmet Aydın’ın Interpol ekipleri tarafından gözaltına alınmasına ve uçak seyahatinin başlangıcına ilişkin görüntüler yer aldı. İçişleri Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, sabah yaptığı açıklamada Mehmet Aydın’ın Türkiye’ye getirilmesi için Interpol dairesinden bir ekibin Brezilya’ya götürüldüğünü açıklamıştı.

Aydın’ın Türkiye’ye gelişiyle birlikte nasıl bir sürecin başlatılacağı hakkında henüz net detaylar mevcut değil. Fakat Aydın’ın açıklamalarına ve olayın aniden gelişmesine bakacak olursak, ortaya pek çok büyük iddianın atılacağını tahmin edebiliriz.

Kaynak : https://www.sabah.com.tr/yasam/2021/07/03/son-dakika-ciftlik-bankin-kurucusu-tosuncuk-lakapli-mehmet-aydinin-gozaltina-alindigi-goruntuler-ortaya-cikti?paging=3
182
12
11
7
7
Emoji İle Tepki Ver
182
12
11
7
7