Türk Telekom, Dijital Servis Hediyeli Dijital Eğitim Kampanyası Başlattı

41
8
1
1
0
Türk Telekom, hem öğrencilerin hem de ailelerin faydalanabileceği yeni bir Dijital Eğitim kampanyası başlattı. Kampanya, 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak.

Türkiye’nin en büyük internet servis sağlayıcılarından Türk Telekom, öğrenciler ve aileleri için yeni bir ‘Dijital Eğitim’ kampanyası başlattı. Söz konusu kampanyaya göre Türk Telekom’a yeni abone olacak limitsiz fiber internet müşterilerine Mental Up ve Türk Telekom Akademi Yabancı Dil (İngilizce) paketleri hediye edilecek.

31 Aralık 2020 tarihine kadar yeni Türk Telekom limitsiz fiber internet müşterisi olacaklar, 12 ay boyunca Mental Up ve Türk Telekom Akademi Yabancı Dil (İngilizce) paketlerinden ücretsiz olarak faydalanabilecekler. Türk Telekom’a göre Mental Up, 4-13 yaş arası öğrencilere; Türk Telekom Akademi Yabancı Dil (İngilizce) ise her yaştan öğrenciye hitap ediyor.

türk telekom dijital eğitim

Türk Telekom’un Dijital Eğitim’ kampanyası için paylaştığı açıklama:

“Türk Telekom öğrenciler ve aileleri için 'Dijital Eğitim' kampanyası başlattı. Bu kapsamda, yeni gelen limitsiz fiber internet müşterilerine, öğrencilerin gelişimine destek olacak Mental Up ve TT Akademi Online İngilizce Eğitim paketleri hediye ediliyor.

Herkes için erişilebilir iletişim sağlamayı ilke edinen Türk Telekom, uzaktan eğitime dönüş döneminde öğrencilerin gelişimine katkıda bulunacak 'Dijital Eğitim' kampanyasını başlattı. Türk Telekom, 4-13 yaş arası öğrencilere yönelik eğlence ve gelişim programı Mental Up ile her yaştan öğrenciye hitap eden TT Akademi Online İngilizce Eğitim paketlerini, yeni gelen limitsiz fiber internet müşterilerine 12 ay boyunca ücretsiz olarak sunuyor. Türk Telekom'a yeni gelen müşteriler 31 Aralık 2020 tarihine kadar kampanyadan yararlanabiliyor.”

Türk Telekom Dijital Eğitim Kampanyası fiyatlar

dijital eğitim fiyatlar

  • 12 Mbps Limitsiz - 85,90 TL (İlk ay ücretsiz)
  • 24 Mbps Limitsiz - 97,90 TL (İlk ay ücretsiz)
  • 50 Mbps Limitsiz - 117,90 TL (İlk ay ücretsiz)

Türk Telekom’un resmi internet sitesinde Mental Up için paylaşılan açıklamada, “Çocukların düşünme ve öğrenme becerilerini geliştiren oyunlaştırılmış, dijital bir eğitim platformudur. Ürün okul öncesi, ilkokul ve ortaokul çağındaki çocuklar tarafından kullanılabilir. Kişiselleştirilmiş - adaptif öğrenme motoru ile zaman içerisinde kişinin ihtiyaçlarını öğrenir ve ona göre içerik sunar.” ifadeleri yer alıyor.

Türk Telekom Akademi Yabancı Dil (İngilizce) için yapılan açıklamada ise, İngilizce eğitim seviyesini geliştirmek amacıyla profesyonel ve kişisel gelisim için hazırlanmıs online eğitim uygulamasıdır. Ürünün fiziksel bir teslimatı yoktur. Yararlanabilmek için www.turktelekomakademi.com.tr adresinden Tek Şifre ile giriş yapılması gerekmektedir.” ifadeleri yer alıyor.

Kaynak : https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/dijital-egitim-kampanyasi.aspx
41
8
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
41
8
1
1
0