Hemen Okuyabileceğiniz Türkçe, Ücretsiz Bilim ve Teknoloji Dergisi: Foton

20
15
0
0
0
Balıkesir Üniversitesi öğrencilerinin yılda sadece bir sayı olarak yayımladığı Foton isimli ücretsiz bilim ve teknoloji dersinin 5. sayısı çıktı. Dijital olarak erişime açık olan dergide, Webtekno’dan da bir yazı yer alıyor.

Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren üniversite öğrencilerinin yaptıkları onlarca güzel işe bir yenisi daha eklendi. Bugün ülkemizin en güzel şehirlerinden birisi olan Balıkesir’e gidiyor, şehirdeki öğrencilerin bilim ve teknoloji alanındaki ücretsiz yayını olan Foton’a yakından bakıyoruz. 

Mühendislik öğrencilerinin ağırlı olduğu Balıkesir Üniversitesi IEEE topluluğu, son 5 yıldır Foton isimli bir dergi ile bilimsel yayıncılığı tecrübe ediyorlar. Elde ettikleri bu deneyim ise senede sadece 1 sayı çıkan Foton dergisiyle nihai sonuca varıyor.

Foton dergisinin tamamen ücretsiz ve herkesin erişimine açık olması, bilgiye zahmetsiz erişimin en güzel temsiliyetlerinden birisi. Her ne kadar senede 1 sayı olarak çıksa da Foton’un yeni çıkan 5. sayısında, bu bekleyişi karşılayan bir içerik zenginliği var.

Derginin bu hafta yayımlanan 5. sayısında yer alan yazarlar ise şu şekilde:

()

()

()

()

()

Foton Dergisinin 5. ve son sayısına ulaşmak ve hemen okumak için buraya tıklayabilirsiniz. Eğer derginin önceki sayılarına da göz atmak istiyorsanız buraya bekliyoruz.

Bu arada genç ve azimli arkadaşlarımızı Instagram adreslerinden takip etmeyi, dergiyi okuyarak kendilerine teşekkür etmeyi unutmayın.

Herkesi iyi okumalar ve başarılar dileriz.

20
15
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
20
15
0
0
0