Twitter'da Artık Tweet Alıntılarını ve Alıntı Sayısını Görmek Mümkün [Güncelleme]

3
1
1
0
0
Mobil uygulaması için yeni bir özellik yayınlayan Twitter, kullanıcıların bir tweetin kaç kez alıntılandığını ve alıntılarda neler yazıldığını görmesini mümkün kıldı.

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından biri olan Twitter, geçtiğimiz dönemde test ettiği yeni bir özelliği daha kullanıcıların hizmetine sundu. Söz konusu özellik ile birlikte artık Twitter kullanıcıları, herhangi bir tweetin retweet ve beğeni sayısının dışında alıntılanma sayısını da görebilecekler.

Sabah saatlerinde Twitter Destek (Twitter Support) resmi Twitter hesabı üzerinden yeni bir video paylaşan Twitter, alıntılanan tweet görüntüleme özelliğini resmen duyurmuş oldu. Artık Twitter kullanıcıları hem bir tweetin kaç kere alıntılandığını görüntüleyebilecekler hem de tüm alıntılamaları tıpkı tweet yanıtları gibi tek bir sayfada görebilecekler.

Artık tweetlerin kaç kere alıntılandığını ve alıntılarda ne yazıldığını görmek mümkün

twitter alıntı özelliği

Twitter, son yıllarda platformu daha şeffaf bir hale getirmek için epey çaba sarf ediyor ve alıntıları gösterme özelliği de bu çalışmanın bir parçası. Ayrıca tüm alıntıların yanıtlar gibi tek bir sayfada görüntülenebiliyor olması kullanıcı deneyimi açısından da pozitif bir gelişme.

Güncelleme: Twitter, haberimiz yayına girdikten kısa süre sonra alıntı görüntüleme özelliğini masaüstü kullanıcıları için de yayınladı.

Twitter’ın yeni alıntı görüntüleme özelliği için paylaştığı video

Kaynak : https://www.socialmediatoday.com/news/twitter-officially-launches-new-quote-tweets-count-on-main-tweet-display/584466/
3
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
1
0
0