Uncharted Karakteri Nathan Drake, Defalarca Kurşunlanmasına Rağmen Neden Ölmüyor?

43
7
2
1
1
Uncharted Karakteri Nathan Drake, Defalarca Kurşunlanmasına Rağmen Neden Ölmüyor?
Fizik motoru ve muhteşem hikayesiyle akılda kalan serilerden olan Uncharted'da Nathan Drake'in neden ölmediğini hiç merak ettiniz mi?

Sony'nin PS3 ile birlikte hayatımıza giren muhteşem serisi Uncharted, Vita'ya da gelen ara oyunu sonrasında Playstation'un en bomba serilerinden biri oldu. Bunca senelik süksenin ardından, oyunun yapımcıları bizlere Nathan'ın onca yediği kurşuna rağmen neden ölmediğine açıklık getirdi.

Açıkçası gelen açıklama sizleri tatmin edecek mi merak ediyoruz: Oyunun yapımcı ekibinden Jonathan Cooper, ekranı kırmızıya boyayan kurşunların aslında Nathan Drake'i ıska geçenler olduğunu söylüyor. Yani Nathan Drake'i öldüren kurşun, ıska geçenlerden sonra bedenine isabet eden son kurşun oluyor.

Bu açıklamayı doğrulayanlardan biri de serinin yapımcısı ve ilk olarak fikri ortaya atan kişi Amy Hennig oldu. Tabi ki bunca açıklama, Nathan'ın kırmızı belirteçler sonrası 'ah, uh' sesleri çıkarmasının nedenini açıklamıyor. Güzel bir açıklamayla, güzel bir sebep uydurulsa da tüm bu açıklamalar 'yahu bu bir oyun, ne diye pat diye ana karakteri öldürelim!' demeye geliyor.

Kaynak : https://geekyapar.com/konular/oyun/nathan-drake-unchartedda-kadar-kursunu-yiyip-nasil-olmuyor-acikliga-kavustu/
43
7
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
43
7
2
1
1