Vivo Z1 Pro İle İlgili Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı

7
2
1
0
0
Vivo Z1 Pro ile ilgili bazı yeni bilgiler Hindistan’da ortaya çıktı. Bugün yayınlanan Flipkart reklamında telefonla ilgili bazı teknik detayları da öğrenmiş olduk.

Vivo Z1 Pro için henüz resmi bir piyasaya sürülme tarihi olmamasına rağmen telefon yakın zamanda Flipkart’ta satışa sunulacak. Telefon, önünde ekrana gömülü bir kamerayla ve arkasında 3 kamerayla birlikte gelecek. 

Telefonun tasarımıyla ilgili buraya kadar bir şeyler biliyorduk ancak bugün Flipkart’ta gözüken bir reklamla daha fazla şey öğrenme şansımız oldu. Vivo Z1 Pro, Snapdragon 710 SoC işlemcinin daha yenilenmiş bir kopyası olan Snapdragon 712’ye sahip olacak. Bu, aynı zamanda Z1 Pro’nun Çin’de çıkan versiyonu olarak kabul edilen Vivo Z5X’ten biraz daha farklı olduğunu anlamına geliyor. Buna ek olarak Z5X 16 MP bir selfie kamerasına sahipken, Z1 Pro 32MP’lik bir ön kameraya sahip olacak. 

Bunun dışında, telefon 5.000 mAh bir bataryayla gelecek. Üçlü kamera sistemi hakkında ise bilgilerimiz kısıtlı. Henüz cihazda hangi sensörlerin üçlü kamera kurulumunu oluşturacağını bilmiyoruz. Dual Engine hızlı şarj ise onaylandı ve bütün bu özelliklere sahip bu telefon, Hindistan’da 1.435 TL gibi ucuz bir fiyata satılıyor. 

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/06/15/vivo-z1-pro-to-boast-snapdragon-712-32mp-selfie-camera/
7
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
2
1
0
0