The Walking Dead’in İlk Sezonunda ‘Hakkı Yenen’ Aktör, Diziye Dönüş İçin Tekliflere Açık Olduğunu Söyledi

4
2
2
1
1
The Walking Dead’in ilk üç sezonunda T-Dog karakterini canlandıran aktör Robert Singleton, karaktere TWD evreninin yeni yan dizilerinde yeniden hayat vermesine yönelik bir teklife açık olduğunu belirtti.

Yazıda spoiler olduğunu en başta belirtelim. Toplam 24 bölümlük 11. sezonuyla ekranlara veda eden The Walking Dead, ilk olarak bundan tam 13 sene kadar önce çıktığı için haliyle ilk sezonlarını hatırlamayabilirsiniz. The Walking Dead’in dizi dünyasında başı çekenlerden biri olduğu zamanlar, özellikle dizinin ilk 3 sezonuydu.

Bu 3 sezondaki en ikonik karakterlerden biri, hapishanedeki zombi sürüsünün ekibimizi kovaladığı sırada, Carol’un hayatını kurtarmak için kendininkini feda eden T-Dog’dur. Bu olaydan ötürü birçok hayran, T-Dog’un hakkı yenen bir karakter olduğunu düşünüyordu.

Nitekim onu canlandıran aktör de öyle düşünüyormuş

The Walking Dead’de T-Dog karakterini 3 sezon boyunca canlandıran aktör Robert Singleton, eğer kendisine şans verilirse The Walking Dead’in yan dizilerinden birinde T-Dog karakterine yeniden can vermeye açık olacağını belirtti.

Singleton'a Atlanta Comic Con'da ‘şans verilirse The Walking Dead'e T-Dog olarak dönüp dönmeyeceği’ soruldu. Bu soru üzerine aktör, büyüyen zombi evreninde gelecekteki bir T-Dog görünümüne dair olumlu bir ipucu olabilecek "bir bölüm senaryosu okuduğunu" iddia ediyor.

Sanırız ki The Walking Dead’in yan dizileri için T-Dog’un geri getirilmesi biraz gerçek dışı olur, zira karakterin parçalanmasını izledik. Zombi olarak bir bölümlük gelecekse belki olabilir. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak : https://screenrant.com/walking-dead-tdog-spinoff-actor-response/
4
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
4
2
2
1
1