Webtekno'nun Tavsiye Ettiği Ücretsiz Steam Oyunu: Ring of Elysium

51
17
6
2
1
Webtekno ekibi olarak artık, Steam'de çok bilinmeyen ancak kaliteli olan ücretsiz oyunları sizlerle paylaşacağız. Bu oyun tavsiyelerinin ilk oyunu ise Ring of Elysium.

Steam yaz indirimleri artık geride kaldı. Ancak bu sıcak yaz günlerinde kendiniz için uygun bir oyun satın alamadıysanız üzülmeyin. Webtekno ekibi olarak bundan sonra, Steam üzerinden yayınlanan ancak tam olarak keşfedilmemiş olan, yüksek kaliteli ücretsiz oyunları siz değerli takipçilerimizle paylaşacağız. Dilerseniz lafı uzatmadan, ilk ücretsiz oyunumuza geçelim.

Ring of Elysium

steam

Son yıllarda hayatta kalma oyunları çok ciddi anlamda popüler oldular. PUBG, Apex Legends ve Fortnite hayatta kalma oyunlarının önde gelen isimlerinden olsa bile, bu oyunların yüksek sistem gereksinimi içermesi ve oyun içerisinde bulunan bazı hatalar, oyunseverlerin heveslerini kursaklarında bırakabiliyor. Hal böyle olunca pek çok oyunsever, ya bu tarz oyunları bırakmak zorunda kalıyorlar ya da alternatifler arıyorlar. Ring of Elysium, hayatta kalma oyunlarına alternatif arayan takipçilerimiz için kesinlikle iyi bir seçenek. 

Ring of Elysium'da da diğerleri gibi hayatta kalmaya çalışıyoruz. Rakiplerimizi alt ederken güvenli bölgenin içerisinde kalmak, Ring of Elysium'da da önemli ancak birinci olmak bu oyunda biraz farklı. Şöyle ki; daralmanın son etabında belirlenen bir noktaya helikopter yaklaşıyor. Bu helikopter, sınırlı sayıda oyuncuyu taşıyabiliyor ve eğer oyunun sonunda hayattaysanız, mutlaka helikoptere binmeniz gerekiyor. Oyunun belki de en can alıcı noktası son kısmı. Burada uygulayacağınız strateji, düşmanlarını öldürmek ya da doğrudan helikoptere koşmak olabilir. Ancak unutmayınız ki rakiplerinizin stratejileri, sizin helikoptere binmenize engel olabilir.

Helikopter, belirlenen alana geldikten sonra belirli bir süre veriliyor. Bu sürenin sona ermesiyle birlikte karakterinizin canı azalıyor ve işler biraz daha zorlaşıyor. Dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise, süre bittikten sonraki harita kontrolü. Ring of Elysium’u diğer oyunlardan ayıran bir diğer nokta da bu. Oyunun sonuna gelindiği zaman, yaşayan oyuncuların hepsi harita üzerinde gösteriliyor. Bu sayede kendinize göre bir strateji geliştirmenize imkan sağlanıyor.

oyun tavsiyesi

Ring of Elysium'un dikkat çeken yanlarından bir tanesi de oyunun başlangıcında nereden başlamak istediğinizi seçebilmeniz. Bu sayede PUBG ve Fortnite gibi sıkıcı bir uçak ve paraşütle atlamaya gerek kalmıyor. Belirlediğiniz noktadan başlıyorsunuz ve eşyaları topluyorsunuz. 

Oyundaki bir başka özellik ise karakterlerin farklı özelliklere sahip olması. Eşleştirme sırasında karakterinizin sahip olmasını istediğiniz özelliklerini kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Örneğin bisiklet kullanan bir karakteri ya da ufak bir rokete sahip olan başka bir karakteri seçebilirsiniz. Bu sayede ihtiyacınız olduğu an bisikletinize binerek güvenli bölgeye daha hızlı bir şekilde yaklaşabilirsiniz.

ring of elsium

Oyunun etkileyici yanlarından bir diğeri de son yıllarda hayatımıza giren ve pek çok alanda kullanılabilen drone’lar. Eğer eşyalar arasında bir drone bulabilirseniz, bu alanı sınırlı da olsa kullanabiliyorsunuz. Bu sayede düşmanlarınızı görüntüleyebilir, kendinize göre bir strateji geliştirerek düşmanınızı alt edebilirsiniz.

ücretsiz oyun

Oyun içerisinden birkaç görsel

oyun içi görsel

oyun içi görsel

oyun içi görsel

Ring of Elysium sistem gereksinimleri

sistem gereksinimleri

Tüm bu özellikleriyle birlikte ücretsiz olarak piyasaya sürülen Ring of Elysium'u indirip oynamak isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanarak oyunun Steam sayfasına erişebilirsiniz.

51
17
6
2
1
Emoji İle Tepki Ver
51
17
6
2
1