WhatsApp, Bilinmeyen Numaralardan Gelen Aramaları Sessize Alacak Özelliğini Sundu (Tam Zamanında)

3
2
1
0
0
WhatsApp, bilinmeyen numaralardan gelen aramaların otomatik olarak sessize alındığı ve bildiriminin yine de gözükmesini sağlayan özelliğini kullanıma sundu.

WhatsApp, geçtiğimiz aylarda testlerini yaptığı yabancı numaralardan gelen aramaları engelleme özelliğini kullanıma sundu. 

WhatsApp, yeni özelliğini son gelen güncellemeyle kullanıcılara sundu. Bu özellik, bilinmeyen numaralardan gelen aramalarla uğraşmak istemeyenler için hayat kurtarıcı olabilir.

Bilinmeyen numaralardan gelen aramalar otomatik sessize alınacak

WhatsApp, kullanıcıların bilinmeyen numaralardan gelen aramaları sessize alırken arama listesinde ve bildirim merkezinde göstermeye devam etmesine olanak tanıyan yeni bir özellik sundu.

Bu özelliğin görüşmelerinizin bölünmesini engellemek ve potansiyel olarak istenmeyen aramalardan kaçınmak gibi çeşitli avantajları var. Özellikle büyük bir WhatsApp grubunun yöneticisiyseniz ve uygulama üzerinde sesli veya görüntülü bir görüşme içerisindeyseniz, numaranıza sahip herhangi başka bir kullanıcı kafasına göre arayıp sizi bölebiliyor.

Tüm bunların yanında son zamanlarda Whatsapp üzerinden gelen yabancı yurt dışı aramaları da epey çoğaldı. Bu özelliği açmak, son günlerde başımıza bela olan bu sorunun giderilemesine de yardımcı olacak.

Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak : https://wabetainfo.com/whatsapp-is-working-on-a-feature-to-mute-calls-from-unknown-numbers/
3
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
2
1
0
0