7
3
3
3
0

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte günlük hayatta kullandığımız birçok ürün, artık eskisinden çok daha farklı yapılarda üretiliyor. Akıllı sistemlerin yaygınlaşması da bu konuda büyük katkı sunuyor. Dünyanın ünlü elektronik üreticilerinin ürettiği akıllı ürünler, her geçen daha da yaygınlaşıyor.

Son dönemde ismi daha çok akıllı telefonlarla anılsa da Xiaomi, aslında dünyanın en büyük tüketici elektroniği ürünleri üreticilerinden biri konumunda. Çin merkezli şirket, kulaklıktan projeksiyon cihazına, elektrikli süpürgeden uydu alıcısına kadar birçok farklı ürün üretiyor ve bu ürünlerini bazen kendi ismi bazen de alt markaları altında satışa sunuyor. İşte bu teknolojik ürünlerden biri olan Xiaomi Xiaoda Otomatik Su Tasarruf Cihazı, bu içeriğimize konuk oluyor.

Akıllı musluk da denilebilecek ürün: Xiaomi Xiaoda Otomatik Su Tasarruf Cihazı

Xiaomi Xiaoda Otomatik Su Tasarruf Cihazı

İklim değişikliğinin etkileriyle ortaya çıkan çevre sorunlarından biri olan susuzluk, teknoloji şirketlerini de tasarruf ettiren bazı cihazlar üretme konusunda cesaretlendiriyor. Xiaomi de bu soruna Xiaomi Xiaoda Otomatik Su Tasarruf Cihazı isimli ürünüyle dikkat çekiyor. 

Bildiğiniz gibi artık alışveriş merkezlerindeki her tuvalette sensörlü musluklar kullanılıyor ve bu musluklar bir yandan tasarruf sağlarken bir yandan da maliyetleri düşürüyor. Xiaomi'nin akıllı musluğu, bu konsepti evinizin tuvaletine ya da mutfağına getiriyor.

Kutusunda musluğun kendisi, montaj sırasında kullanılacak olan araçlar ve farklı musluk tiplerine uyum sağlayan farklı uçlar bulunuyor. Altında ve yanında sensörü bulunan akıllı musluk, açtığınız yöne göre 'devamlı' ya da 'elinizi çekene kadar' gibi farklı modlar sunuyor.

Xiaomi, kolay kurulum ve kullanım vadediyor:

Xiaomi Xiaoda Otomatik Su Tasarruf Cihazı

Kendi musluk tipinize uyumlu ucu, mutfak ya da tuvaletteki musluğunuza yerleştirdikten sonra yapmanız gereken tek şey akıllı musluğu yerine oturtmak. Sonrasında çeşmeyi açıp farklı kullanımları deneyebilirsiniz.

Şarjlı bir yapıya sahip olan akıllı musluğun şarjının uzun süre gittiğini söyleyebiliriz. Şarj bittiğindeyse yerinden kolayca çıkabilen akıllı musluğu, arka kısmındaki şarj girişi sayesinde şarj edebilirsiniz.

Şu anda piyasada 190 TL civarında bulunabilen bu ürünün tüm teknik detaylarını aşağıdaki listeden inceleyebilirsiniz. Bu noktada fiyatın hâlihazırda devam eden indirim döneminde geçerli olduğunu belirtelim. Yani önümüzdeki dönemde cihazın fiyatı değişkenlik gösterebilir.

Xiaomi Xiaoda Otomatik Su Tasarruf Cihazı teknik özellikleri:

  • Marka: Xiaoda (Xiaomi Ekolojik Zinciri)
  • Renk Seçenekleri: Beyaz
  • Ağırlık: 105 g
  • Boyut: 60 x 34 x 49 mm
  • Standby Enerji Tüketimi: 0,2 mW'tan düşük 
  • Çalışma Su Basıncı: 0,05 ile 0,8 MPa arası
  • Algılama Aralığı: Yan Sensör 0-5 cm / Alt Sensör 0-10 cm
  • Su Verimliliği: İlk seviye
  • Koruma Sınıfı: IPX6

Xiaomi Xiaoda Otomatik Su Tasarruf Cihazı isimli ürünün incelendiği içeriğimizin sonuna geldik. Siz de asıl amacı tasarruf ettirmek olan bu ürün hakkındaki düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. Farklı ürün incelemeleri için sitemizi ve YouTube kanalımızı takip etmeyi unutmayın.

7
3
3
3
0
Emoji İle Tepki Ver
7
3
3
3
0