Yeni Game of Thrones Dizisi Targaryen Ailesi Hakkında Olacak

10
7
2
2
1
Ortaya çıkan yeni haberlere göre HBO, yeni bir Game of Thrones uyarlaması üzerinde çalışıyor. Uyarlama, Game of Thrones dizisinin geçtiği dönemden 300 yıl öncesinde geçecek ve Targaryen ailesini konu alacak.

ABD’li Variety isimli kültür sanat sitesinde yayınlanan bir habere göre HBO, daha önce açıklanandan farklı bir Game of Thrones uyarlaması üzerinde çalışma yürütüyor. Variety’nin haberine göre üzerinde çalışılan dizi, Game of Thrones dizisinin geçtiği dönemden 300 yıl öncesine uzanacak. Yeni dizide Targaryen ailesinin hikayesi konu alınacak. 

Targaryen’ları konu alacak dizinin uyarlamasının George R.R.Martin’in “Fire & Blood” (Ateş ve Kan) isimli kitaptan yapılması bekleniyor. Yeni uyarlamanın senaryosunu ise George R.R. Martin ve Ryan Condal beraber beraber yazıyor.

targaryen

Bundan önce HBO, Game of Thrones’tan uyarlanacak 5 proje üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Açıklanan 5 projeden birisi yapım aşamasına kadar geldi. George R.R.Martin’in bir blog yazısına göre yapım aşamasında olan dizi, orijinal diziden 10 bin yıl öncesinde geçecek. 

Game of Thrones dizisinin 10 bin yıl öncesine uzanan yeni diziyi George R.R.Martin “Uzun Gece” olarak isimlendiriyor. “Uzun Gece”, Ak Gezenler’lerin ortaya çıkışı ve Stark ailesine odaklanacak. 

Game of Thrones’un spinoff projeleri ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Ancak HBO, dizilerle ilgili çok az bilgi paylaşıyor. Targaryen ailesini merkeze alacak Game of Thrones uyarlaması ile ilgili de HBO tarafından bir açıklama henüz gelmiş değil. 

Kaynak : https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-49684639
10
7
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
10
7
2
2
1