Yeni Need for Speed Oyununun İsmi Ortaya Çıktı

42
7
7
4
3
E3 2019 etkinliklerinde yer almayan ancak 2019 yılı içerisinde duyurulacağı bilinen Need for Speed serisinin yeni oyunu ilk kez, Avusturya merkezli bir oyun satış sitesinde görüntülendi. Bu listelemeye göre oyunun ismi Need for Speed Heat olacak.

İlk kez 1994 yılında piyasaya sürülen ve Electronic Arts'ın uzun soluklu oyun serilerinden bir tanesi olan Need for Speed, 2019 yılında yeni bir oyunla karşımıza çıkacak. Bugüne kadar bu oyunla ilgili bilgiler kamuoyu ile paylaşılmadı ancak ortaya çıkan yeni bir listeleme, oyunun ismini ortaya çıkardı.

Avusturya merkezli bir oyun satış platformu olan Gameware'de yapılan listeleme, bir Twitter kullanıcısının gözünden kaçmadı ve bu listeleme sayfasını ekran görüntüleriyle birlikte kaydetti. 

İşte Need for Speed serisinin son oyunun listelendiği o görsel:

need for speed

Bu paylaşıma göre Gameware, yeni Need for Speed oyununu "Heat" olarak gösteriyor. Ancak şu sıralarda internet sitesi üzerinde böyle bir oyun bulunmuyor. Bu da kafalardaki soru işaretlerini artırıyor. Gameware, bunu reklam amaçlı mı yaptı yoksa gerçekten yanlışlıkla mı listelendi bilinmiyor. Ancak mevcut bilgilere göre ilerleyen dönemlerde Need for Speed Heat isimli bir oyun gelecek.

Eğer Gameware'in internet sitesine erişerek oyunu bir de kendiniz aramak isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.dsogaming.com/news/need-for-speed-2019-game-to-be-called-need-for-speed-heat-according-to-a-leak/
42
7
7
4
3
Emoji İle Tepki Ver
42
7
7
4
3