9
5
2
1
1

Mobil oyunlar, günümüzde milyarlarca insan tarafından oynanıyor. Bilgisayar için tasarlanan birçok büyük oyun, artık mobil cihazlar için de uyarlanıyor. Üstelik bu oyunları internet üzerinden arkadaşlarınızla ya da sevdiklerinizle birlikte oynayarak keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Biz de bu içeriğimizde sizler için yılbaşında ya da istediğiniz zaman ailenizle, arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle oynayabileceğiniz en iyi 5 oyunu derledik. Gelin, tüm bu oyunlara daha yakından göz atalım.

Okey Plus

Okey Plus

Zynga’nın ülkemizdeki en popüler oyunlarından biri olan Okey Plus, yılbaşı akşamında sevdiklerinizle birlikte oynayabileceğiniz oyunların başında geliyor. Play Store üzerinde 10 milyondan fazla indirmesi bulunan oyunun mağaza puanı ise 4,4.

Tabuu

Tabuu

Birçoğumuzun yakından tanıdığı Tabu oyunu artık mobilde. Yasaklı kelimeleri kullanmadan size verilen sözcüğü karşınızdakine anlatmaya çalıştığınız bu oyunda kazanmak için çeşitli hinlikler yapmak ve pratik düşünmek zorundasınız.

Among Us

Among Us

2020 yılına damgasını vuran bilgisayar oyunlarından biri olan Among Us, aynı deneyimi mobil cihazlarda da sunuyor. Play Store’da 100 milyondan fazla indirilen oyunu indirmek için hemen aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

X-Poker

X-Poker

X-Poker ile arkadaşlarınızla istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde poker oynayabilirsiniz. Dünyanın dört bir yanından oyuncuların oynadığı oyunda kendi özel kulübünüzü oluşturabilir, tercih ettiğiniz kurallarla bir poker masası kurabilir ve arkadaşlarınızı masanıza davet edebilirsiniz.

Monopoly

Monopoly

Çocukluğumuzun en popüler masa oyunlarından biri hiç şüphesiz Monopoly’dir. Hepimizin aklında yer edinen oyun, mobil platformlarda da bulunuyor ancak ücretli. Oyunun iOS ve Play Store bağlantılarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yılbaşında sevdiklerinizle oynayıp keyifli vakitler geçirebileceğiniz oyunları derlediğimiz yazımızın burada sonuna geliyoruz. Oyunlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için hemen yukarıdan videomuzu izleyebilirsiniz.

9
5
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
9
5
2
1
1