Yine Ağlanacak Halimize Güldük: YKS Sonuçlarıyla İlgili En Komik Paylaşımlar

284
36
16
6
6
25-26 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen YKS sonuçları belli oldu. Yaklaşık bir buçuk milyon adayın heyecanla beklediği sonuçların açıklanmasından sonra sosyal medyada YKS etiketi gündem oldu. Sonuçlarından memnun kalmayan adayların YKS etiketi altında yaptığı birbirinden komik paylaşımlarını sizler için derledik.

Bugün yani 27 Temmuz itibarıyla, bir buçuk milyonu aşkın adayın girdiği Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) sonuçları belli oldu. 26-27 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen sınavlara katılım sağlayan adaylar, bir süredir büyük bir heyecanla geleceklerini şekillendirme potansiyeline sahip bu sınavın sonuçlarını bekliyordu.

Sınav sonuçları kimi adaylar için tatmin edici olsalar da sosyal medyada yapılan paylaşımlardan anladığımız üzere mezuna kalanların sayısı da bir hayli fazla. Birçok öğrencinin beklediği puanları elde edememesi, sosyal medyada gündem oldu. Adaylar, düşük puanlarını mizahla birleştirerek ortaya son derece komik paylaşımlar çıkardı. İşte sosyal medyada YKS etiketi ile yapılan en komik paylaşımlar.

Sosyal medyada YKS hakkında yapılan komik paylaşımlar:

yks

YKS

YKS

yks

YKS

YKS

YKS

YKS

YKS

YKS

YKS

YKS

YKS

YKS

YKS

YKS

YKS

YKS

yks

yks

yks

yks

284
36
16
6
6
Emoji İle Tepki Ver
284
36
16
6
6