Zack Snyder'dan DC Hayranlarını Heyecanlandıracak Justice League Snyder Cut Paylaşımı [Video]

25
2
2
1
1
Zack Snyder, 2021'de HBO Max'e olarak çıkacak Zack Snyder's Justice League isimli filmi için kısacık bir fragman paylaştı. Ünlü yönetmenin Twitter üzerinden yaptığı paylaşım, heyecanla beklenen bu filmle ilgili küçük kesitler sunuyor. Filmle ilgili büyük fragman, cumartesi günü düzenlenecek DC FanDome etkinliğinde ortaya çıkacak.

DC hayranları, bu hafta sonunu iple çekiyorlar. Bunun nedeni, her yıl milyonlarca DC hayranı tarafından yakından takip edilen "DC FanDome" etkinliğinin 22 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek olması. DC hayranları, bu yıl çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek olan bu etkinlik kapsamında tam 24 saat boyunca DC evrenindeki yeniliklerden haberdar olma imkanı yakalayacaklar. 

DC FanDome etkinliği kapsamında duyurulacak olan yapımlardan bir tanesi, "Zack Snyder's Justice League" olarak karşımıza çıkıyor. Bu film hem DC hayranları hem de yönetmen Zack Snyder için büyük bir öneme sahip. Bu durumun farkında olan ünlü yönetmen, etkinliğin başlamasını daha fazla bekleyemeden yaklaşmakta olan filmiyle ilgili kısacık bir fragman paylaştı. 

Justice League

Zack Snyder's Justice League, neden çok önemli?

Aslına bakacak olursak Justice League, yeni bir yapım değil. Zack Snyder, geçtiğimiz yıllarda bu yapım üzerine çalışmalarını sürdürüyordu. Ancak 2017 yılında ani bir şekilde kızının vefatıyla sarsılan ünlü yönetmen, projeyi yarıda bıraktı. Justice League, o dönemlerde Joss Whedon tarafından tamamlanarak sinemaseverlerin beğenisine sunulmuştu. Ancak DC hayranları, Snyder'in yarıda bıraktığı bu yapımdan pek de memnun kalmamışlardı.

DC ve Zack Snyder hayranları, taleplerini dile getirmek amacıyla "#ReleaseTheSnyderCut" adında bir hareket başlattılar. Bu hareket, bir süre sonra ses getirdi ve kısa bir süre önce de beklenen haber geldi. Zack Snyder, yarıda bıraktığı işe dönüp, seyircilerin karşısına çıkacağını açıkladı. Ünlü yönetmen, yeniden yapılacak filmin yepyeni bir şey olacağını ifade ederek daha o dönemde hayranlarını heyecanlandırmayı başarmıştı.

Justice League

Zack Snyder'ın resmi Twitter hesabından yaptığı fragman paylaşımı, filmle ilgili ufak detayları gözler önüne seriyor. Ancak yapılan paylaşımda, cumartesi günü düzenlenecek olan DC FanDome etkinliğinde bu filmle ilgili çok daha fazla detay göreceğimiz açıkça gözler önüne seriliyor. 

Zack Snyder's Justice League'in oyuncu kadrosunda Ben Affleck'i Batman, Gal Gadot'u Wonder Woman, Henry Cavill'i Superman, Amy Adams'ı Lois Lane, Jason Momoa'yı Aquaman, Ezra Miller'ı The Flash, Ray Fisher'ı Cyborg, Jeremy Irons'ı Alfred Pennyworth, Diane Lane'i Martha Kent, Ciarán Hinds'i Steppenwolf, Jesse Eisenberg'ü Lex Luthor ve J.K. Simmons'ı da James Gordon olarak göreceğiz. 2021 yılında tam 4 saat uzunluğunda yayınlanacak olan yapım, HBO Max'e özel olarak karşımıza çıkacak.

Zack Snyder'in paylaştığı fragman

Kaynak : cbr.com/zack-snyder-video-teaser-justice-league-snyder-cut-trailer/
25
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
25
2
2
1
1