Zeytinli Rock Festivalinin Yasaklanması Sosyal Medyada Tepki Topladı: İşte Sanatçılardan Açıklamalar ve Gelen Tepkiler

90
8
6
0
0
Türkiye'nin en büyük rock ve müzik etkinliklerinden olan Zeytinli Rock Festivali'nin 'güvenlik' nedeniyle iptal edildiği açıklandı. Pek çok sanatçı ve vatandaş bu olaya tepki gösterdi.

Türkiye’nin en büyük müzik festivallerinden birisi olan Zeytinli Rock Festivali, 2005 yılından beri neredeyse her yıl düzenlenen ve pek çok sanatçının ve grubun katılımıyla düzenleniyor. Bu yıl da  17-21 Ağustos tarihleri arasında düzenleneceği açıklanan Zeytinli Rock Festivali, etkinliğin başlamasına 1 hafta kala alınan ani bir kararla iptal edildi.

Etkinliği düzenleyen Milyon Yapım Organizasyon Firmasının Burhaniye Kaymakamlığına yaptıkları başvurunun ardından bugün, organizasyonun “Daha önceki yıllarda yakın bölgede düzenlediğiniz Zeytinli Rock festivallerinde yaşanan güvenlik, asayiş, trafik, çevre sorunları, ortaya çıkan bu tür istenmeyen durumlar dolayısıyla vatandaşlarımız tarafından yapılan yoğun şikâyet ve yakınmalar göz önüne alınarak kamu güvenliği ve sağlığı, toplumun huzuru, çevrenin korunması amacıyla uygun görülmemesiüzerine iptal edildiği açıklandı.

Pek çok sanatçı ve vatandaş duruma tepki gösterdi

Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamanın ardından pek çok müzik grubu, sanatçı ve vatandaş festivalin iptal olmasına tepki gösterdi. Biz de sizler için Twitter üzerindeki tepkileri derledik.

İşte Zeytinli Rock Festivali’nin iptal olmasına gelen tepkiler

Pek çok ünlü bu duruma tepki gösterdi

Yıllardır festivale katılmayan Hayko Cepkin de bu duruma sessiz kalmadı

Vatandaşlar da etkinliğe 1 hafta kalan iptal edilmesine tepki gösterdi

90
8
6
0
0
Emoji İle Tepki Ver
90
8
6
0
0