4
2
2
1
0

2019 yılı, akıllı telefonlar için fazlasıyla bereketli bir sene oldu. Teknoloji üreticileri, yeni ürünleriyle sektörü kasıp kavururken dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon üreticisi Huawei, ABD'nin yaptırımlarına maruz kaldı. Ancak şirket, hala başı dik bir şekilde ticari yaşamını sürdürüyor ve deli gibi akıllı telefon satıyor. Şirketin en çok konuştuğumuz telefonu ise "P30 Pro" oldu.

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticisi Samsung, 2019 yılına "Galaxy Note10+" ve "Galaxy S10+" modelleriyle damga vurdu. Özellikle de Galaxy Note10+, hem tüketiciler hem de teknik eleştirmenler tarafından hala konuşuluyor. Elbette ABD merkezli teknoloji devi Apple da bu yılı boş geçmedi ve "iPhone 11" serisini geçtiğimiz ay tanıttı. Telefon, sadece birkaç gün önce Türkiye'ye giriş yaptı.

Akıllı telefonlar artık bambaşka bir boyut kazanmış durumda. Öyle ki tüketiciler, görünüşten ziyade donanımsal özelliklere daha çok bakıyorlar. Çünkü sürekli olarak gelişen sektör, ürünün kısa bir süre içerisinde demode olmasına neden olabiliyor. Bu durumun farkında olan tüketiciler, aldıkları bir akıllı telefonun hemen eskimesini istemiyor ve en azından birkaç yıl boyunca rahat rahat kullanmak istiyorlar.

Peki fiyatlarını bir kenara bırakacak olursak, sizce hangisi en iyi akıllı telefon? İşte bu videomuzda, iPhone 11 Pro Max, Samsung Galaxy Note10+, Galaxy S10+ ve Huawei P30 Pro modellerini sizler için karşı karşıya getiriyoruz. Amacımız, hangi telefonun daha hızlı açıldığını, uygulamaları ne sürede açtığını tespit etmek ve akıllı telefon sektöründe ciddi anlamda önemsenen AnTuTu skorlarını karşılaştırmak. 

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan siz değerli takipçilerimizi videomuz ile baş başa bırakalım. Fikir ve düşüncelerinizi bizimle YouTube veya bu haber aracılığıyla paylaşmayı unutmayın. İyi seyirler dileriz...

4
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
4
2
2
1
0