2022 Range Rover, Kamuflajlı Haliyle Görüntülendi

16
8
3
2
2
Land Rover'ın yeni 2022 Range Rover modeli, Almanya'da casus kameralara yakalandı. Fotoğraflar, aracın genel tasarımını gün yüzüne çıkarsa da aracın üzerindeki kamuflaj, tasarım detaylarının saklı kalmasını sağladı.

Range Rover, 'kaslı' tasarımı, geniş iç hacmi ve güçlü motorları ile büyük otomobil severlerin en gözde modellerinden biri konumunda. Serinin bir sonraki modeli olacak 2022 Range Rover, Almanya'da bir pistte kamuflajlı olarak görüntülendi ve aracın genel tasarımı gün yüzüne çıktı.

Yeni Range Rover, son birkaç yıldaki ovalleşme yönünde eğilim gösteren tasarım trendinden nasibini almamış gibi görünüyor. Genel olarak yeni Range Rover, klasik keskin hatlı tasarımını korumaya devam ediyor.

Kamuflajlı haliyle kameralara yansıyan yeni Range Rover

Range Rover

Land Rover, yeni SUV modelinin tasarım detaylarını gizlemek için iyi bir kamuflaj kullanmış. Bunun neticesinde de aracın farları dahil neredeyse hiçbir tasarım detayına göz atamadığımızı söyleyebiliriz.

Range Rover

Bununla birlikte yeni Range Rover, trendlere uyarak daha ince tasarımlı far ve stoplara sahip olacak gibi görünüyor ki bu da araca daha sert bir görünüm kazandıracaktır. Ayrıca ön tamponda çeşitli kalınlıklarda hava delikleri bulunuyor gibi. Ancak kamuflaj tamamen çıkmadan, bu bölümle ilgili net bir şey söylemek ne yazık ki pek de mümkün değil.

Range Rover

Range Rover'ın arka kısmına baktığımız zaman dörtlü egzoz çıkışı görüyoruz. Bu da yeni SUV'un ciddi anlamda güçlü bir motora sahip olacağının açık bir göstergesi. Bu motorun V8 olması ve BMW kökenlerine dayanması bekleniyor. Şirket, çok büyük bir ihtimalle yeni SUV modelinde içten yanmalı motora ek olarak hibrit ve tamamen elektrik motoru seçenekleri de sunacak.

Range Rover

Yeni Range Rover'da dikkat çeken detaylardan bir tanesi de iki parça halindeymiş gibi görünen bagaj kapağı. Bu durum, kullanıcıların bagaj kullanımını kolaylaştırabilir. Ayrıca aracın üst kısmında da yüksek bir parçanın olduğu görülüyor ancak bu parçanın ne işe yaradığı bilinmiyor.

Range Rover

Tamamen kamuflajlı olarak görüntülenene yeni Range Rover'ın 2021'in sonlarına doğru satışa çıkacağı düşünülüyor. Dört çekişli yapıda olacağı tahmin edilen araç, muhtemelen bir off-road moduna da sahip olacak.

Kaynak : https://www.motor1.com/news/435364/2022-range-rover-spy-photos/?utm_source=RSS&utm_medium=referral&utm_campaign=RSS-all-news
16
8
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
16
8
3
2
2