Bahisler Açıldı: 51. Bölge İstilası Etkinliğinde Ne Olur? (Anket)

257
15
8
7
3
Facebook üzerindeki bir mizah sayfasının başlattığı ve şu anda kontrolden çıkmış olan 51. Bölge etkinliği, bazıları tarafından büyük bir şaka gibi görülse de bazılarının ciddi şekilde gitmeyi düşündüğü bir etkinlik. Biz de sizler için bir anket hazırladık. Sizce 51. Bölge'ye gidilirse ne olur?

'51. Bölgeyi İstila' etkinliği, uzun bir süredir gündem olmuş ve yetkilileri de endişelendirmeye başlamıştı. Şu anda gitmeyi düşünen ve gidecek kişilerin toplamı 2,5 milyonu geçen etkinlikteki amaçsa 51. Bölge'de gizlendiği düşünülen uzaylıları görmek.

Bir Facebook sayfasının başlattığı etkinlikte '51. Bölge'yi İstila Edelim, Hepimiz Birden Durduramazlar' şeklinde bir slogan ortaya atıldı. Başlangıçta (aslına bakılırsa hâlâ) fazlasıyla komik olan bu durum, katılımcı sayısının artmasıyla birlikte yetkilileri ve ABD Hava Kuvvetlerini endişelendirmeye başladı.

51. bölge

ABD Hava Kuvvetleri'ne tahsis edilmiş özel bir üs olan 51. Bölge, Amerikan Hava Kuvvetleri askerlerinin eğitim aldığı ve Amerika Birleşik Devletleri'nin gizli teknolojilerinin bulunduğu bir yer olarak biliniyor. Tabii ki komplo teorisyeniyseniz içeride gerçekten uzaylılar olduğunu da düşünebilirsiniz.

Eski 51. Bölge çalışanı Bob Lazar, 51. Bölge'de uzaylı ya da uzaylı teknolojisinin bulunmadığını belirtmişti ancak eskiden böyle bir teknolojinin olduğundan da bahsetmişti. Yani teoriler 'komplo teorisi' olarak nitelendiriliyor olsa da ortaya atılan iddiaların tutarsızlığı ve bölgenin son derece gizli olması, insanların merakını daha da fazla körüklüyor.

abd

Tabii ki her zaman tutarlı olan bir nokta da bulunuyor. Eğitimli Amerikan askerlerinin bulunduğu bölgeye giriş yasaklı ve bölgeye girmeye çalışan en son kişi de vurulmuştu. Neden diye soracak olursanız, bölgenin dışında bulunan tabelalarda içeri girmeye çalışanların vurulacağını, bunun ABD tarafından onaylı bir kural olduğunu belirten ibareler bulunuyor.

Yine de milyonlarca insanın etkinliğe katılması durumunda o kadar kişinin vurulacağını düşünmek de biraz vicdansızca geliyor. Peki, ABD Hava Kuvvetleri'nin en gizli üssü gerçekten milyonlarca kişi tarafından ziyaret (!) edilirse ne olur?

Bu zamana kadar metinler arasında hep kendi fikirlerimizi paylaşmıştık ancak sizlerin de içeriklere gösterdiği yoğun ilgiyi gördükten sonra fikirlerinizi merak etmiyor değiliz. Bu sebeple aklımıza gelebilecek herhangi bir olasılığı, aşağıdaki ankete bir seçenek olarak bıraktık. Sorumuz da şu:

257
15
8
7
3
Emoji İle Tepki Ver
257
15
8
7
3