51. Bölge'ye Girmeye Çalışacaklara Karşı ABD Hava Kuvvetleri'nden Tehdit Gibi Uyarı

160
30
11
8
5
Bir Facebook etkinliği, geçtiğimiz günlerde kimsenin aklının ucundan dahi geçmeyecek bir planı paylaştı. 51. Bölge'deki uzaylıları görmek adına başlatılan etkinlikte 'hepimizi birden durduramazlar' ifadesi yer aldı. Katılımcı sayısının artmasıyla birlikte ABD Hava Kuvvetleri, konuya ilişkin açıklamada bulundu.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ve şu anda 1 milyonu aşkın kişinin katılacağını beyan ettiği '51. Bölge'yi İşgal Etme' etkinliği, tüm dünyanın ilgisini çektiği gibi Amerika Birleşik Devletleri Hava Kuvvetleri'nin de ilgisini çekmiş durumda. Şu an için birçok kişi internet üzerindeki mizahi paylaşımlarla birlikte eğlenirken ABD Hava Kuvvetleri, bunun bir şaka olmadığını da belirtti. Biz de geçtiğimiz gün, yürek yemiş bir milyon insanın 51 Bölge'yi istila etmesi durumunda neler olabileceğini yazmıştık.

Son derece korumalı ve şehrin olabildiğince dışına kurulan 51. Bölge isimli üs, Nevada'da Nellis Hava Kuvvetleri Kompleksi'nin bir parçasını oluşturuyor. Uzun yıllar boyunca uzaylılar hakkında araştırma yapıldığı ve uzaylı teknolojilerin burada gizlendiği söylentilerini ortaya çıkaran bölge, birçok kişinin de merak konusu haline gelmiş durumdaydı. Bu sebepten dolayı bu yıl başlatılan bir Facebook etkinliği, alanı işgal ederek uzaylı sırlarını ortaya çıkarmayı hedefledi.

51. bölge

Etkinliğin açıklama kısmında "Naruto gibi koşarsak onların mermilerinden daha hızlı oluruz. (Bu sayede bizi vuramazlar)" şeklinde bir ifade alıyor. ABD Hava Kuvvetleri sözcüsüyse katılımcıları böyle bir şeyi denememek üzere uyardı.

51. bölge

Laura McAndrews isimli ABD Hava Kuvvetleri sözcüsü, Hava Kuvvetleri'nin olaydan haberdar olduğunu belirtti. Hava Kuvvetleri sözcüsü, sonunun iyi bitme imkanı olmayan bu olaya teşebbüsün dahi mantıklı olmadığını da ekledi. Sözcü McAndrews, "ABD Hava Kuvvetleri, Amerika'yı ve Amerika'nın tüm varlıklarını korumaya hazırdır" ifadelerini kullandı.

51. Bölgeyi istila etmeyi amaçlayan Facebook etkinliği şu anda 20 Eylül tarihinde gerçekleşecek şekilde planlanmış durumda. 51. Bölge'yi istila etmek fikri birçok kişinin mizahi içeriğini takdir edebileceği bir etkinlik olsa da, içeride bulunan herkesin eğitimli bir asker olduğu bölgeyi istila etmeye kalkışmanın çok da mantıklı bir seçenek olmadığı belirtildi.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/area-51-raid-u-s-air-force-stands-ready-to-protect-secret-base/
160
30
11
8
5
Emoji İle Tepki Ver
160
30
11
8
5