ABD, Merakla Beklenen UFO Raporunu Yayımladı

51
25
6
2
2
Geçen haftalarda UFO uzmanı Prof. Dr. Madhu Thangavelu'nun, ABD savaş pilotları tarafından kaydedilen UFO görüntüleri hakkında yaptığı yorumları sizlerle paylaşmıştık. Şimdiyse ABD, bir süredir merakla beklenen UFO raporuyla karşımızda.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Ulusal İstihbarat Direktörlüğü, bir süredir merakla beklenen UFO raporunu paylaştı. Paylaşılan rapora baktığımızda havada görülen bu tanımlanamayan cisimler hakkında hala net bir şey söylenemediğini görüyoruz.

Paylaşılan raporda, incelenen cisimlerin büyük bir çoğunluğunun alışılmışın dışında hareket ettiği belirtiliyor. Bunun yanında bu tanımlanamayan hava olaylarının aynı zamanda ABD kuruluşları tarafından geliştirilen gizli programlar da olabileceği söyleniyor. Yani elimizde birden çok ihtimal var. İşte yayımlanan UFO raporundan öne çıkan detaylar:

İncelenen 21 tanımlanamayan cismin 18’i alışılmışın dışında hareket ediyor

UFO

Paylaşılan bu raporda 2004 ve 2021 yılları arasında gözlemlenmiş olan hava olaylarının incelendiği belirtiliyor. Bunun yanında, bu tanımlanamayan cisimlerin çoğunlukla ABD ordusuna ait eğitim alanlarının etrafında gözlemlendiğine dikkat çekiliyor. Bunun sebebinin ise eğitim alanlarında bulunan çok sayıda radar ve sensör olduğu düşünülüyor.

21 tanımlanamayan cismin uçuş şekilleri bakımından incelendiği raporda, 18’inin alışılmışın dışında hareket ettiği görüldü. Alışılmışın dışı olarak belirttiğimiz hareketler ise; bu cisimlerin havada asılı kalmaları, bir anda çok hızlı bir biçimde hareket etmeleri ve çok çabuk yavaşlamaları, rüzgâra ters uçmaları gibi sıra dışı etkinlikleri kapsıyor.

UFO

Bu tanımlanamayan hava olaylarının tek bir açıklamasının olmadığı ve atmosferik durumdan kaynaklanan bir şey olabilecekleri de raporda belirtilenler arasında. Ek olarak bu hava olaylarının, ABD kuruluşları tarafından geliştirilen gizli programlar da olabilecekleri düşünülüyor. Son olarak bir diğer ihtimal olarak da bu cisimlerin henüz bilimin açıklayamadığı cisimler oldukları belirtiliyor. 

Yani tüm bunları topladığımızda, hala elle tutulur bir sonuca varamadığımızı söyleyebiliriz. Daha önce UFO uzmanı Prof. Dr. Madhu Thangavelu’nun bu tanımlanamayan cisimler hakkında yaptığı yorumları sizlere aktarmıştık. Thangavelu, bu cisimlerin içinde insan olamayacağını belirtiyordu. Yukarıda verdiklerimize ek olarak farklı yorumlar görmeniz açısından o haberimize de bakmanızı tavsiye ederiz. Yorum kısmında konuyla ilgili düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.aa.com.tr/tr/bilim-teknoloji/abd-ulusal-istihbarat-direktorlugu-ufo-raporunu-yayimladi/2285855
51
25
6
2
2
Emoji İle Tepki Ver
51
25
6
2
2