Age of Empires 3: Definitive Edition Geliyor: İşte Tüm Detaylar

35
2
2
1
0
Strateji türünün önemli yapımlarından bir tanesi olan Age of Empires, yeni bir üyeye daha kavuşuyor. Geliştirici ekip tarafından yapılan açıklamalara göre Age of Empires 3 için hazırlanan Definitive Edition sürümü, 15 Ekim itibarıyla oyuncuların erişimine açılacak.

Video oyun sektörünün en popüler strateji oyunlarından bir tanesi olan Age of Empires efsanesi, bir süredir oyuncuları heyecanlandırıyor. Çünkü geliştirici ekip, bir yandan yeni bir Age of Empires isimli oyunu geliştirmeye çalışırken diğer yandan da yapılan son açıklamalara göre Age of Empires 3'ün Definitive Edition sürümünü oyuncuların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Üstelik Age of Empires 3: Definitive Edition, çok kısa bir süre sonra piyasaya sürülecek.

Age of Empires efsanesinin geliştirici ekibi, geçtiğimiz dönemlerde Definitive Edition sürümlerle karşımıza çıkmıştı. Bu sürümler, orijinal oyunun geliştirilmiş ve günümüz teknolojilerine uyarlanmış bir hali olarak karşımıza çıkıyor. Age of Empires 3 için hazırlanan Definitive Edition da bu temelde bu özelliklere sahip. Ancak geliştirici ekip bu kez, çok daha etkileyici bir Age of Empires deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Age of Empires 3: Definitive Edition

Age of Empires 3: Definitive Edition, 4K çözünürlük desteğinden fazlasını sunuyor

Geliştirici ekip tarafından yapılan açıklamalara göre Age of Empires 3: Definitive Edition, 4K çözünürlük desteğiyle oyunculara etkileyici bir görüntü kalitesi sunacak. Ayrıca bu sürümle birlikte oyuna yeni eklenecek İsveç ve İnka medeniyetleri de deneyimlenebilecek. Tüm bunlara ek olarak oyuncular, gerçek zamanlı stratejiyi öğrenebilecekleri çeşitli yeniliklerin yanı sıra tarihi olaylarla da karşılaşacaklar.

Age of Empires 3: Definitive Edition, oyundaki mevcut medeniyetleri de genel olarak gözden geçiriyor. Bu bağlamda en çok da Kızıldereli medeniyetleri üzerinde iyileştirme yapan geliştirici ekip, bu iyileştirmeler sayesinde oyuncuların ilgisini farklı medeniyetlere de çekecek gibi görünüyor. Elbette lansman tarihi yaklaştıkça oyunla ilgili daha fazla detayın gün yüzüne çıkacağı aşikar.

Age of Empires

Age of Empires 3: Definitive Edition, 15 Ekim'de piyasaya sürülecek

Geliştirici ekip tarafından yapılan açıklamalarda, oyunun 15 Ekim itibarıyla piyasaya sürüleceği ifade ediliyor. Bu oyuna sahip olmak isteyen oyuncularsa şimdiden ön sipariş verebiliyorlar. Üstelik yıllar sonra yeniden aramıza dönecek Age of Empires oyununa sahip olmak isterseniz, yüklü bir ödeme yapmanız da gerekmeyecek. Oyunu Steam üzerinden satın alacak oyuncular, sadece 32 TL ödeme yapacaklar.

Age of Empires 3: Definitive Edition'ın sistem gereksinimlerine baktığımızda, oyuncuların çok da üzülmeyeceğini söylemek mümkün. Önerilen sistem gereksinimleri arasında 3. nesil Intel Core i5 ya da AMD FX-8350 işlemci, Nvidia GeForce GTX 980 ya da AMD Radeon R9 Fury ekran kartına ek olarak, 16 GB RAM bulunuyor. Bu oyunun bilgisayarınızda kaplayacağı alan büyüklüğü ise 42 GB civarında olacak.

İşte Age of Empires 3: Definitive Edition için hazırlanan tanıtım videosu

Kaynak : https://www.pcgamer.com/age-of-empires-3-definitive-edition-release-date/
35
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
35
2
2
1
0