Ubisoft'un Yeni Mobil Oyunu Tom Clancy's Elite Squad, Ücretsiz Olarak Yayınlandı

34
17
4
4
3
Ubisoft, elit asker takımları oluşturup 5v5 savaşlara gireceğimiz yeni mobil oyunu Tom Clancy's Elite Squad'ı yayınladı. Oyun, hem Android hem de iOS'te ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Watch Dogs, Assassin’s Creed, Far Cry gibi pek çok popüler oyun serisinin geliştiricisi olan Ubisoft, en yeni mobil oyunu Tom Clancy's Elite Squad’ı hem iOS hem de Android platformunda tüm mobil oyunseverlere ücretsiz olarak sundu.

Grafik konusunda oyunseverlerin beğenisine kazanacak bir yapım gibi görünen Tom Clancy's Elite Squad’da dünyayı tehdit eden yeni bir tehlikeye karşı en iyi ve ikonik karakterleri toplayarak kendi elit asker ekibinizle düşmanlara karşı mücadele veriyorsunuz.

Tom Clancy's Elite Squad sizi, elit asker ebinizle 5v5 çatışmalara devam ediyor

elite squad

Farklı mekanlarda 5v5 çatışmalara komutan olarak katılacağınız Tom Clancy's Elite Squad’ın boyutu, Android sürümünde indirilen cihaza göre değişkenlik gösterirken, iOS’te oyun içi indirmeler hariç 204.8 MB yer kaplıyor.

16+ yaş sınırı bulunan oyun; Android 5.0, iOS 13.0 ve sonrasında çıkan tüm sürümleri destekliyor. Tom Clancy's Elite Squad’ı Android cihazınıza indirmek isterseniz buraya, iOS cihazınıza indirmek isterseniz de buraya tıklayabilirsiniz.

Tom Clancy's Elite Squad tanıtım videosu

34
17
4
4
3
Emoji İle Tepki Ver
34
17
4
4
3