Android İçin En İyi 5 Ses Yükseltme Uygulaması

68
18
11
9
8
Çoğumuz Android telefonlarımızdan müzik dinliyor, film ve dizi izliyoruz. Ancak eğer bir telefona araba parası vermediyseniz büyük bir sorun var. Ses yüksekliği ve kalitesi her zaman tatmin etmeyebiliyor. Bugün imdadınıza yetişecek Android ses yükseltme uygulamalarını derledik.

Android telefonlar arasında özellikle fiyat performans grubuna dahil olan cihazların ciddi bir sıkıntısı var. Bu sıkıntı, cihazların ses donanımlarıyla ilgili. Artık çoğu üretici amiral gemisi cihazlarda stereo sistemlere geçse de hâlâ mono hoparlör kullanan cihazlar var.

Elbette bir uygulama yükleyerek cihazınızın donanımsal sınırlarını aşmanız mümkün değil. Ancak üreticilerin yazılımsal olarak koymuş oldukları sınırları aşmak mümkün.

Listede yer alan bazı uygulamalar bu yolda kalitesiz bir hizmet sunup reklamlara boğabiliyor. Bazı uygulamalarsa gerçekten iyi iş çıkarıyorlar. Ayrıca başlamadan önce bu uygulamaların cihazınızın ses donımlarına zarar verebileceklerini de hatırlatalım.

1. Equalizer:

equalizer ses yükseltme

Her türden müzik tarzı için özelleştirilmiş 12 farklı ön ayara sahip olan bu uygulama, özellikle bass tonları açısından başarılı bir sonuç verebiliyor. Ayrıca seslere sanal yankı efektleri ve farklı ortamlarda bulunuyormuşçasına derinlik sağlayıcı arayüzler ekleyebiliyor. 

2. Equalizer FX

Equalizer FX

Ses yüksekliğinden ziyade kaliteyi de önemseyen bu uygulama ise ses kanallarını sanallaştıran ve hoparlör mono olsa bile stereo gibi efekt katan bir uygulama. Yine 12 hazır ayar ile yolunuza devam edebilir ya da kulağınıza hoş gelen manuel ayarınızı kendiniz belirleyebilirsiniz.

3. Precise Volume:

android ses yükseltme

Müzik, film ve dizi, video uygulamalarınız için farklı ses profilleri oluşturmanıza olanak tanıyan Precise Volume, kesinlikle denemeniz gereken bir uygulama. Android'in sahip olduğu 15 seviyeli ses ayarının ötesine geçerek cihazı biraz zorladı için dikkat kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

4. VLC for Android:

vlc android

Windows ve Mac kullanıcılarının alışık oldukları çoklu medya oynatıcısı VLC, Android cephesinde de iyi bir iş çıkarıyor. Hatta sesi tam 2 katına kadar arttırabiliyor. Film ve diziler için vazgeçilmeziniz olabilir.

5. MX Player:

AC-3 formatı dahil pek çok dosya türündeki ses ve video için ses yükseltme imkanı sunan MX Player, hem şık bir oynatıcı hem de güzel bir ekolayzer aracı. Videolar için ses seviyesini 2 katına kadar çıkarabilen bu uygulama, kolay kullanımıyla ön plana çıkıyor.

Android cihazlar için Google Play Store üzerinden ulaşabileceğiniz uygulamalardan bazıları bunlardı. Cihazınızın saplığı ve güvenliğiniz için dışarıdan APK olarak ses yükseltme uygulamaları yüklemenizi tavsiye etmiyoruz. Eğer sizin de memnun kaldığınız ancak listede göremediğiniz bir uygulama varsa, yorumlar kısmında herkes ile paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.makeuseof.com/tag/best-volume-booster-android-phone/
68
18
11
9
8
Emoji İle Tepki Ver
68
18
11
9
8