AnTuTu Testlerine Göre Haziran Ayının En Güçlü 10 Telefonu Belli Oldu

47
10
8
7
6
Popüler kıyaslama platformu AnTuTu, haziran ayının en güçlü akıllı telefonları listesini yayımladı. Yayımlanan listeye göre haziran ayının en güçlü akıllı telefonu OnePlus 7 Pro oldu.

2019 yılının ilk altı ayı, akıllı telefon üreticileri için adeta güç gösterisi yapma dönemi oldu. Akıllı telefon üreticileri geçtiğimiz altı ayda yeni amiral gemisi telefonlarını piyasaya sürdüler ve bu modeller birbirlerinden üstün özellikleriyle dikkatleri üzerlerine çekti.

Popüler bir kıyaslama platformu olan AnTuTu ise haziran ayının en güçlü akıllı telefonlarını paylaştı. Paylaşılan sıralamaya göre haziran ayının en güçlü akıllı telefonu OnePlus 7 Pro oldu.

oneplus 7 pro

OnePlus'ın bugüne kadar ürettiği en pahalı akıllı telefon olma ünvanına sahip olan OnePlus 7 Pro, Snapdragon 855 işlemciden güç alıyor ve farklı RAM seçenekleriyle destekleniyor. 4.000 mAh'lık batarya ile de bu gücü desteklenen telefon, yüksek kamera özellikleriyle de dikkatlerden kaçmıyor.

OnePlus 7 Pro AnTuTu testlerinde 371.610 puan almayı başardı. Bu puanı almasında ise binden fazla veriden yararlanıldı. Mayıs ayının birincisi Xiaomi Mi 9 ise, OnePlus 7 Pro'nun performansına dayanamayarak listenin ikinci sırasına geriledi. 

İşte AnTuTu testlerine göre haziran ayının en güçlü 10 akıllı telefonu:

antutu

OnePlus, haziran ayının en güçlü telefonları sıralamasında kendisine iki kez yer bulabildi. OnePlus 7, 363.673 puan alarak listenin beşinci sırasında bulunmaya hak kazanırken Çinli teknoloji üreticisi Huawei'nin son amiral gemisi modeli P30 Pro ise bu listede kendisine yer bulamadı.

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/oneplus-7-pro-most-powerful-phone-antutu-june-2019/
47
10
8
7
6
Emoji İle Tepki Ver
47
10
8
7
6