Apple Analisti Kuo: 2019 iPhone Modellerinde Radikal Yenilikler Olacak

19
12
7
5
1
Ünlü analist Ming-Chi Kuo'ya göre 2019 sonunda tanıtılacak olan yeni iPhone modellerinde kamera anlayışı değiştirilecek ve radikal yenilikler getirilecek.

Ming-Chi Kuo, 2019 yılının sonlarına doğru gerçekleşecek olan Apple tanıtımları için bazı tahminlerde bulundu. Araştırma notlarını kamuoyu ile paylaşan Kuo'ya göre iPhone X serisi telefon modellerinin kameraları tamamen yenilenecek.

Kuo'ya göre iPhone X modellerinin ön kameraları, şu an kullanılan 7 MP'lik kameralar yerine 12 MP'lik daha gelişmiş kameralarla değişecek. Fakat önemli değişiklikler ise arka kameralarda olacak. Kuo'nun araştırma notlarına göre telefonların arka kameralarında ciddi değişiklikler olacak. Apple, arka kameralarda yapılacak olan değişiklikler ile satış odağını tamamen kameralar üzerine kurmayı amaçlıyor.

Kuo'ya göre tek arka kamera bulunan iPhone XR modelinde kamera sayısı ikiye yükseltiliyor. 2'şer adet kamerası bulunan XS ve XS Max modellerinde ise kamera sayısı üçe çıkartılacak. Üçe çıkartılacak olan kameralarda mevcut donanım korunurken, sadece Sony tarafından sağlanan 12MP'lik kameralar eklenecek ve bu kameralar süper geniş açılı lenslere sahip olacak. XR modeline gelecek olan ikinci kamerada aynı özellikleri taşıyacak. 

Getirilecek olan kameraların ise estetik bir şekilde kullanıcıya sunulacağını düşünen Kuo, bu noktada ön ve arka kameraların siyah mercek kaplama teknolojileri kullanarak gizleneceğini ifade etti. 

Kaynak : https://www.macrumors.com/2019/04/18/2019-iphones-12mp-front-cameras-kuo/
19
12
7
5
1
Emoji İle Tepki Ver
19
12
7
5
1