Apple Vision Pro, Satışa Sunuldu: İşte Kutu İçeriği ve Apple Store'daki Manzaralar...

16
3
3
2
1
Apple Vision Pro, şirketin ABD'deki mağazalarında sergilenmeye başladı. Cihaz artık dileyen Apple hayranları tarafından incelenebiliyor.

2023'ün en dikkat çeken teknolojik ürünlerinden bir tanesi Apple Vision Pro oldu. Apple'ın son yıllarda piyasaya sürdüğü en inovatif ürün olarak kayıtlara geçen Vision Pro, birkaç hafta önce de ön siparişe açıldı. Ürün, Apple'ın ABD'deki resmî internet sitesi üzerinden satın alınabiliyordu.

Şimdiyse bununla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Apple Vision Pro, Apple'ın mağazalarındaki yerini resmen aldı. ABD'deki mağazalarda sergilenen ürünler, artık buralarda da satın alınabilecek.

Vision Pro, Apple Store'larda bu şekilde sergilenmeye başladı:

Apple Vision Pro

Apple Vision Pro satın alan bir takipçimizin Apple Store'dan gönderdiği fotoğraflar, Vision Pro'nun kendi batarya paketi ile birlikte sergilendiğini gösteriyor. Bunun nedeni, tahmin edilebileceği üzere ürünün denenebilecek olması

Apple

Apple Vision Pro'nun mağazalara ulaşmasıyla şirket için yeni bir dönem resmen başlamış oldu. 3.499 dolardan başlayan fiyatlarla satın alınabilen ürünün daha ön sipariş aşamasındayken bile 200 binden fazla satmış olması, Apple'ın yeni ürürünün tüketiciler tarafından fazlasıyla merak edildiğini gösteriyor. Tabii Türkiye'deki bireyler olarak bu cihaza kolay kolay ulaşma şansımız olmayacağını belirtelim.

Apple'ın açıklamasına göre Vision Pro'yu internet üzerinden satın almak isteyenlerin dikkat etmesi gerekenler şu şekildeydi:

  • Face ID: Bir Vision Pro siparişi verebilmek için kişilerin Face ID ile doğrulama yapabilecekleri ve yüz taraması yapabilecekleri bir iPhone ya da iPad'i yanlarında bulundurmaları gerekecek. Apple'ın açıklamasına göre bunun nedeni doğru boyuttaki kafa bantlarının belirlenebilmesi olacak.
  • Reçete: Vision Pro kullanan ancak gözlük de kullanması gereken kullanıcılar için özel lensler üretilecek. Bunun için de kişilerin birkaç soruluk anketin ardından reçetelerini sisteme yüklemeleri gerekecek. Reçetenin güncel olmasının da gerektiği de paylaşılan detaylar arasında.

Apple Vision Pro'nun kutu içeriği ise şu şekilde:

Apple

Apple

Apple mağaza

Teknoloji dünyası, Apple Vision Pro'yu nasıl karşıladı?

16
3
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
16
3
3
2
1