Assassin's Creed Valhalla'nın 30 Dakikalık Oynanış Videosu Paylaşıldı [Güncelleme]

52
23
11
9
7
Ubisoft'un yaklaşmakta olan yeni oyunu Assassin's Creed Valhalla cephesinde bir gelişme yaşandı. Oyunun 30 dakikalık bir oynanış videosu, internet üzerinden sızdırıldı. Paylaşılan görüntüler, görüntü kalitesi düşük olsa da oyunla ilgili önemli detayları gözler önüne seriyor.

Dünyanın en popüler video oyun serilerinden bir tanesi hiç şüphesiz Assassin’s Creed. Ubisoft tarafından geliştirilen ve bugüne kadar da farklı hikayelerin anlatıldığı konular gördüğümüz seri, çok kısa bir süre sonra ise yeni bir üyeye daha kavuşacak. Ubisoft, yaklaşmakta olan Assassin’s Creed oyununu "Valhalla" olarak isimlendiriyor.

Açık dünya türünde bir oyun olarak karşımıza çıkan Assassin's Creed Valhalla'da İngiltere'ye gitme imkanı yakalayacağız. Oyuncular İngiltere'nin karanlık çağlarını yaşarken, fazlasıyla etkileyici bir deneyimle karşılaşacaklar. Peki bu oyun nasıl görünecek? İşte şimdi sızdırılan bir oynanış videosu, Assassin's Creed Valhalla'nın 30 dakikasını içeriyor(du) fakat bazı gelişmeler yaşandı.

Assassin's Creed Valhalla

Assassin's Creed Valhalla'nın 30 dakikalık oynanış videosu sızdırıldı fakat Ubisoft, daha sonra birçok platformda paylaşılan bu videoların silinmesi için adeta savaş açtı. Yaşanan sızıntının kaynağı bilinmezken sızdırılan video, oyunun nasıl göründüğünü ortaya koyuyor(du). Yine de oyunun yer aldığı görüntüler, hala bazı platformlarda bulunuyor. Ubisoft fark edene kadar sızdırılan videoyu şuradaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Ubisoft, 12 Temmuz Pazar Günü "UbiForward 2020" isimli bir etkinlik düzenleyecek. Çevrimiçi platformda düzenlenecek olan etkinlik, Assassin's Creed Valhalla ve Watch Dogs Legion gibi Ubisoft'un yeni oyunlarından mutlaka yeni görüntüler içerecektir. Belki de Assassin's Creed Valhalla'nın sızdırılan oynanış videosu, bu etkinlik kapsamından alınmış olabilir. Ancak bunu bilmenin bir yolu ne yazık ki bulunmuyor.

Ubisoft'un açıklamalarına göre Assassin's Creed Valhalla, 2020'nin son dönemlerinde piyasaya sürülecek. Şirket, oyunun hem PC hem eski konsollar hem de yeni nesil konsollarda oynanabileceğini söylüyor. Ancak şu an için bu sürümler arasında farklılık olup olmayacağı, olsa bile bunun nasıl karşımıza çıkacağı bilinmiyor. Epic Games'te listelenen oyuna yakından baktığımızda, bu oyunu satın almak isteyen Assassin's Creed hayranlarının en az 269 TL ödeme yapacaklarını görüyoruz. 

Kaynak : https://www.dsogaming.com/videotrailer-news/here-are-30-minutes-of-leaked-gameplay-footage-from-assassins-creed-valhalla/
52
23
11
9
7
Emoji İle Tepki Ver
52
23
11
9
7