Atlas Okyanusu'nda Gerçek Sünger Bob ve Patrick Görüldü (Bu Sefer Arkadaş Değiller)

233
30
10
5
5
Birçok kişinin çocukluğunda başından kalkmadığı Sünger Bob, yakın arkadaşı Patrick ile Atlas Okyanusu'nda görüldü. O sırada orada araştırmalar yapan biyoloğun söylediğine göre bu senaryoda ikili arasındaki ilişki pek de dostça değil.

Nickeledon yapımlarından olan ve büyük bir kesimi elinde büyüttüğünü söyleyebileceğimiz Sünger Bob, gerçek hayatta, en yakın arkadaşı Patrick ile görüntülendi. Bir deniz biyoloğu tarafından elde edilen görüntüler, Atlas Okyanusu’nun derinliklerinde, denizin altında bulunan bir dağın yanında çekildi.

Deniz biyoloğunun konu hakkındaki açıklamalarına göre Sünger Bob ve Patrick'in aralarındaki ilişki, bu senaryoda dost değil aksine av-avcı ilişkisine dayanıyor. İşte Atlas Okyanusu’nda görüntülenen Sünger Bob ve Patrick:

Patrick’in aklı dostluktan çok yemekte:

Mah'ın Paylaşımı

Denizin altında çalışmalar yürüten Christopher Mah, Atlas Okyanusu’nun derinliklerinde, Sünger Bob’u ve Patrick’i anımsatan sarı bir deniz süngeri ve pembe bir deniz yıldızı gördü. Uzaktan kontrol edilen bir keşif aracıyla bunu gerçekleştiren Mah, ikiliyi 1885 metre derinlikte, Retriever Deniz Dağı’nın yanında buldu.

Mah, ikilinin bulunduğu derinliklerde yaşayan canlıların, daha büyük canlılara yem olmamak için, genelde beyaz veya turuncu renkte olduğunu söylüyor. Buna ek olarak yaptığı açıklamalarda çizgi filmin yanlış sunduğu bilgilere de değinen Mah, gerçekleştirdikleri çalışma hakkında da bilgiler veriyor.

Mah, denizin 5 kilometreye kadar derinine inilen araştırmada daha önce hiç görülmemiş okyanus canlılarına rastlandığını ve orada karşılaşılan balık, deniz yıldızları ve sünger gibi birçok canlının daha önce tanımlanmadığını, bu sebeple bilime yeni olduklarını söyledi.

Sünger Bob ve Patrick

Son olarak Mah, deniz yıldızlarının etobur olduklarını ve avlarını parçalara ayırıp tüketmek için enzimleri kullandığını söylüyor. Bu sebeple deniz süngerine yaklaşan Patrick’in aklında arkadaşlıktan çok yemeğin olduğunu söyleyebiliriz.

Kaynak : https://craffic.co.in/real-life-spongebob-squarepants-and-patrick-star/
233
30
10
5
5
Emoji İle Tepki Ver
233
30
10
5
5