Auto Shangai 2019'da Görücüye Çıkacak Olan Birbirinden İddialı Arabalar

30
3
2
1
0
Bu ay içerisinde düzenlenecek olan Auto Shangai 2019'da Audi'den Aston Martin'e birçok batılı otomobil üreticisinin de bulunması bekleniyor.

2019 Şangay motor şovu olan Auto Shangai 2019, kapılarını 18 Nisan’da otomobil sevdalılarına açacak ve 7 gün boyunca yeni arabalar ve konseptler sergilenecek. Bu otomobil fuarında sadece Çinli markalar değil aynı zamanda batılı markalar da yer alacak.

Ayrıca son yılların popüler araçları olan elektrikli araçların da bulunacağı şovda Audi, iki adet elektrikli araba konseptini görücüye sunacak. İşte Auto Shangai 2019’da görücüye çıkacak olan araçlar:

Karma Automotive’in 2015’te Hindistanlı Mahindra tarafından satın alınan Pininfarina işbirliğiyle tasarladığı otomobili.

Karma’nın görücüye çıkaracağı üç araçtan ikincisi olan BMW ile güçlendirilmiş Revero.

Karma Automotive’in konsept aracı Vision.

James Bond’un favori markası olan Aston Martin’in 155 araçla sınırlı tutacağı özel edisyon Rapide E.

Infiniti QS Consept’in “Yeni esnek mimariye sahip, özellikle yüksek performanslı elektrikli güç aktarım mekanizmaları beklentilerini karşılayacak” olan otomobili.

Audi’nin Avrupa’da satışa sunduğu Q2’nin elektrikli versiyonu Auid Q2 L.

Yine Audi’nin gelecekteki kentsel devinimin zorluklarıyla başa çıkabilecek olan konsept aracı Audi AI:ME.

Porsche’nin mart ayında da görücüye çıkardığı, tweener (herhangi bir kategoriye girmeyen araç) segmenti otomobili Cayenne Copuè.

Çinli otomobil üreticisi Geely’nin dört kapılı minivanı Jia Ji. İki hibrit opsiyonu ve ufak gaz motoru olan araç mart ayında satışa çıkmıştı.

Auto Shangai 2019’da görücüye çıkması beklenen bir diğer minivan Lexus LM.

Nisan ayı içerisinde düzenlenecek Auto Shangai'de görücüye çıkacak olan bu araçlardan hangisi sizin daha çok ilginizi çekti?

Kaynak : https://www.businessinsider.com/shanghai-motor-show-2019-preview-pictures-2019-4
30
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
30
3
2
1
0