Bilgisine Güvenen Gelsin: Sadece Silueti ve Birkaç İpucuyla Bu Karakterleri Tanıyabilir misin?

22
3
3
2
1
Sinema karakteri hafızanıza ne kadar güveniyorsunuz? Bu test sadece silüeti ve birkaç ipucuyla karakteri tanımanızı istiyor. O zaman hadi gelin başlayalım.

Sinema dünyasında artık en ufak bir noktasından hatırlayacağımız karakterler var. Onların görsellerini görmesek de siyah fon üzerine beyaz şekilde oluşturulmuş simaları bile bize tanıdık gelebilir. Peki onları kendi ağızlarından dinleyerek tanıyabilir misiniz?

Bugün sizlere sinema dünyasına ne kadar hakim olduğunuzu görebileceğiniz bir test hazırladık. Bu testte sima olarak verdiğimiz görsel ve karakterin kendi ağzından kendini tanıtmasına bakarak kim olduğunu bulmaya çalışacaksınız. O zaman hali gelin bu eğlenceli testimize geçelim.

Simaları ve kendilerini tanıtmalarından bu sinema karakterlnin kaçını tanıyabileceksin?

7 çocuklu bir ailenin en küçük oğluyum. Babam devlet dairesinde çalışırken annem ise ev hanımlığı yapıyor. Çok zengin olmasak da mutlu bir aile olduğumuzu söyleyebilirim. Çok samimi olduğum iki arkadaşım var. Onlarla birlikte okumaktan ve maceralara atılmaktan mutluluk duyuyorum.

Ben kimim testi?

A) Edmund Pevensie

B) Ron Weasley

C) Number Five

D) Neville Longbottom

Cevap için tıkla!

Ben bir prensesim. Aşkım o kadar büyük ki belki de kimselerin feda edemeyeceği kadar çok şeyi feda ettim. Sonunda yalnız ölsem de yaşadığım bu hayatı ben seçtim.

Ben kimim testi?

A) Malefiz

B) Daenerys Targaryen

C) Arwen

D) Galadriel

Cevap için tıkla!

Uzun yıllar boyunca kötü bir şey tarafından lanetlendim. Tam lanetten kurtuldum derken rakibim olan kişi tarafından vurularak öldürüldüm. Ancak ölümden geri döndüm. Çünkü daha yapacağım çok şey vardı.

Ben kimim testi?

A) Dartanyan

B) Darth Vader

C) Marty McFly

D) Hector Barbossa

Cevap için tıkla!

Son derce iyi bir savaşçı olduğumu söyleyebilirim. Bu yeteneklerimi iki kişiye daha öğrettim. İkisinin de iyi yola girdiğini söyleyemem ama çok güçlü olduklarını söyleyebilirim. 

Ben kimim testi?

A) Sir Jorah Mormont

B) Aragorn

C) Obi-Wan Kenobi

D)  Professor Dumbledore

Cevap için tıkla!

Hayatım zorluklarla geçti. Pek çok savaşa girdim ve süper asker olmak için eğitildim. Girip de çıkamayacağım pek bir yer yok. Sevdiklerim için canımı feda etmekten de çekinmem.

Ben kimim testi?

A) Black Widow

B) Eowyn

C) Scarlet Witch

D) Wasp

Cevap için tıkla!

Herkes benim kötü biri olduğumu düşünüyor. Evet belki kötü biriyim ama bunun sebeplerini hiç düşündünüz mü? Bu zorlu dünyada kötü biri olmamın sebebi toplum. İnsanların kötülükleri beni böyle yaptı.

Ben kimim testi?

A) Thanos

B) Joker

C) Two-Face

D) Darth Vader

Cevap için tıkla!

Her şey detaylarda gizlidir. Çocukluğumdan beri diğer insanlara göre daha dikkatli biri olmuşumdur. Karşımdaki kişiyi veya olayı çok iyi analiz eder ve gerçeklere ulaşabilirim.

Ben kimim testi?

A) James Bond

B) Sherlock Holmes

C) Lara Croft

D) Indiana Jones

Cevap için tıkla!

Aile çok önemlidir. Zeytinyağı işiyle uğraşıyorum. Genelde mantıklı kararlar ve reddemeyecekleri tekliflerde bulunan birisiyim.

Ben kimim testi?

A) Vito Corleone

B) Travis Bickie

C) Jimmie Dimmick

D) Mr. White

Cevap için tıkla!

Benim gerçek olmadığımı mı düşünüyorsunuz? Ben gerçeğim. Kendim gibi yakın olan bir arkadaşımla bir grup oluşturduk. Bu grubun ilk kuralı bu kural hakkında konuşmamaktır. 

Ben kimim testi?

A) John Doe

B) Tyler Durden

C) Hannibal Lecter

D) Will Graham

Cevap için tıkla!

Ben uyuyanlardan değilim. Uyanıp bu konuda mücadele eden birisiyim. Bunu yaparken de insanları zorlamak yerine gerçeği açıklayıp önlerine seçenek sunarım. Ayrıca benimle özdeşleşen yuvarlak gözlüklerim var.

Ben kimim testi?

A) Neo

B) Jules Winnfield

C) Morpheus

D) Nick Fury

Cevap için tıkla!

22
3
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
22
3
3
2
1