BluTV, Ercüment Çözer'in Anlatılacağı Saygı'nın İlk Tanıtım Fragmanını Yayınladı

17
5
2
1
0
BluTV, uzun süredir beklenilen Saygı'nın ilk tanıtım fragmanını bugün sosyal medya platformları üzerinde yayınladı. Ercüment Çözer'in hikâyesinin anlatılacağı Saygı, yakında BluTV'de yayınlanacak.

Geçtiğimiz yılın aralık ayında BluTV, devam sezonu çekilen ve iptal olan Behzat Ç.'nin ardından gelecek yeni diziyi açıklamıştı. Bu dizi, Behzat Ç.'nin ana düşmanı olan Ercüment Çözer'e odaklanacak 'Saygı' olacaktı. Birçok kişi tarafından beklenen dizi hakkında uzun zamandır bir şey duymamış olsak da BluTV, bugün bu sessizliği bozdu.

BluTV, yeni dizisi olacak Saygı'nın ilk tanıtım fragmanını bugün sosyal platformlar üstünde paylaştı. BluTV'nin yaptığı paylaşımlara birçok beğeni ve olumlu yorum gelirken dizinin tanıtım fragmanını görenler, sosyal platformlarda diziyi sabırsızlıkla beklediklerini paylaşmaya başladılar.

Saygı'nın ilk tanıtım fragmanı yayınlandı:

Yapımcılığını İnter Medya'nın üstlendiği 'Saygı', Türkiye'nin en sevdiği anti kahramanlarından birisi olan Ercüment Çözer'in hikâyesini anlatacak. BluTV'nin yeni özel yapımında Ercüment Çözer'i canlandıracak oyuncu, en başta Ercüment Çözer'i bize yansıtan Nejat İşler'in kendisi olacak.

Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer, takip ettiği bu yolda onu kendisiyle aynı amaç doğrultusunda hareket ettiğine inandığı iki genç ile kesişecek. Dizi de Ercüment Çözer ve bu iki gencin arasında geçenlere ve birlikte yapacaklarına odaklanacak.

saygı

Saygı dizisinin başrolünde Ercüment Çözer'i canlandıracak Nejat İşler'in yanı sıra iki genç Helen ve Savaş'ı canlandıracak Miray Daner ve Boran Kuzum da yer alacak. Yönetmen konduğunda Ali Taner Baltacı'nın oturduğu Saygı'nın senaryosu Ercan Mehmet Erdem'in kaleminden çıktı.

Çıkış tarihini yalnızca 2020 olarak bildiğimiz Saygı, ilk tanıtım fragmanıyla birlikte bu konuda daha fazla detaya maalesef kavuşmadı. BluTV, hem yaptığı paylaşımda hem de Saygı'nın BluTV sayfasında 'Yakında' ifadesini korumaya devam etti. Saygı, bu yıl bitmeden yalnızca BluTV'de yayına girecek.

17
5
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
5
2
1
0