Bir YouTuber, Henüz Tanıtılmayan CoD: Black Ops Cold War'ı Yanlışlıkla Canlı Yayınladı

67
38
11
8
7
Bir YouTuber, Call of Duty: Black Ops Cold War'ın çok oyunculu modu için gerçekleştirdiği video çekiminde yanlışlıkla canlı yayın başlattı. Bu sadece henüz tam olarak tanıtılmayan oyunun çok oyunculu moduna kısa bir bakış atma imkanı yakaladık.

Activision, Call of Duty serisinin yeni halkası olacak Black Ops Cold War’ın çok oyunculu modunu açıklamak için 8 Eylül’de gerçekleştireceği etkinliğe hazırlanırken; oyun hakkındaki detaylar etkinliğe günler kala ‘bir hata sonucu’ ortaya çıktı.

Pek çok oyun şirketi, içerik üreticiler oyun çıkar çıkmaz videolarını/incelemelerini yayınlayabilmesi için içerik üreticiler oyun için erken erişim imkanı sunar. Activision da Call of Duty: Black Ops Cold War için bu uygulamayı gerçekleştirdi ancak yaşanan bir kaza, oyun hakkındaki bazı bilgilerin istenilenden daha erken ortaya çıkmasına neden oldu.

cod cold war

YouTuber 420Thunder, Call of Duty: Black Ops Cold War için video çekerken yanlışlıkla (öyle olduğuna inanmak isteriz) oyunu 15 dakika boyunca kanalında canlı yayınladı. Bu sayede de oyunun çok oyunculu oynanışı gün yüzüne çıkmış oldu. 

Tahmin edebileceğiniz gibi Activision, Call of Duty: Black Ops Cold War’a ait görüntüleri kısa sürede YouTube ve diğer mecralardan kaldırttı. Yine de oyunun çevrimiçi modda nasıl bir oynanış sunacağına dair küçük de olsa bir fikir edinmiş olduk.

cold war

Buraya tıklayarak izleyebileceğiniz videoya göre Call of Duty: Black Ops Cold War, minimum ekran öğesi ile oynanışa odaklanacak. Harita yine yuvarlak bir tasarıma sahip olacak ve binalara giriş çıkışın kolay olması adına kapı bulunmaycak. Elbette ki oyun hala beta aşamasında ve geliştiricilerin oyunu yayınlamadan önce bazı değişiklikler yapma ihtimalleri bulunuyor.

Kaynak : https://mp1st.com/news/youtuber-accidentally-livestreams-black-ops-cold-war-multiplayer-footage-details-make-its-way-out
67
38
11
8
7
Emoji İle Tepki Ver
67
38
11
8
7