Call of Duty: Modern Warfare 3’ün Remaster Sürümünün Geleceği İddia Edildi

19
1
1
1
0
Call of Duty: Modern Warfare 3’ün Remaster Sürümünün Geleceği İddia Edildi
Daha önce Call of Duty’e dair yaptığı sızıntıların gerçek çıkmasıyla tanınan TheGhostofHope, efsanevi oyun Call of Duty Modern Warfare 3’ün Remastered sürümünün geleceğini iddia etti.

Oyun dünyasına Captain Price gibi harika bir karakteri kazandıran Call of Duty serisi, 2020’de çıkan yenilenmiş Modern Warfare ile bir seriyi baştan yazmaya başlatmıştı. Ancak beraberinde klasik Call of Duty: Modern Warfare ve Modern Warfare 2’nin remastered sürümlerini de getirmişti.

Haliyle insanlar da belki de serinin en büyük ve sevilen oyunu olan Modern Warfare 3’ün remastered sürümünü beklemeye başladılar. Yeni ortaya çıkan bir sızıntıya göre bu bekleyiş son bulabilir. Gelin detaylara beraber göz atalım.

Call of Duty: Modern Warfare 3 Remastered sürümünün tamamlandığı sızdırıldı

(Tweet’i göremiyorsanız tıklayın.)

Aslında 2021 yılında Activision, MW3’ün remastered edilmediğini açıklamıştı. Ancak Call of Duty sızıntılarıyla tanınan TheGhostofHope isimli Twitter kullanıcısı, kaynaklarından aldığı bilgiye göre Activision, Call of Duty: Modern Warfare 3 Remastered’ı geliştirmeyi bitirmiş bile. İddiaya göre oyun, şu anda sadece çıkış tarihinin açıklanmasını bekliyor.

Yukarıdaki Tweet’te tam olarak şu sözler yer alıyor: “Kaynağıma MW 3 Hikaye Remastered’ı geliyor mu diye sorduğumda bana şöyle söylediler: ‘MW3 Hikaye Remastered’ı daha önce söylendiği gibi iptal edilmedi. Oyun tamamlandı ve piyasaya sürülmeyi bekliyor.”

Eğer sızıntı doğruysa ve Call of Duty: Modern Warfare Remastered ile Modern Warfare 2 Remastered arasında 4 yıl olduğunu düşünürsek, 2024 yılında bir Modern Warfare 3 Remastered’ı bekleyebiliriz. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/news/call-of-duty-cod-mw3-modern-warfare-3-remaster-exists-leak/
19
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
19
1
1
1
0